ADDINOL Lääne-Eesti rahvaralli 2014 II etapp valiti Läänemaa aasta spordisündmuseks

Lääne maakond tunnustas hiljuti oma 2014. spordiaasta parimaid sportlasi ja treenereid, kuid ka sponsoreid, sündmusi ja spordielu edendajaid.

ralliFoto: ralli.ee

Meil on hea meel teatada, et kõikide autospordisõprade rõõmuks anti Läänemaa 2014 aasta spordisündmuse tiitel Igaühe Terviseklubi poolt korraldatud ADDINOL Lääne-Eesti rahvaralli 2014 II etapile, mis sõideti Uno Aava rändkarikale. See toimus mullu 20. septembril Ridala valla teedel.

ralli 2Foto: ralli.ee

Eesti rallilegend Uno Aava oli ka kogu võistluse isiklikult kohal ning läbis koos rajameister Arvo Arulaga ka katseid ja jäi võistlusega väga rahule.

ralli 3Foto: ralli.ee

Rahvaralli korraldaja sõnul paneb selline tunnustus just korraldajate õlale suurema vastutuse edaspidiste võistluste osas. Addinol on väga uhke, et märgatakse ja tunnustatakse rahvasporti ja loodab ka tänavu nõu ja jõuga rahvarallit toetada.

ralli 4Foto: ralli.ee