auto24 Rally Estonia pälvis Tartu aasta sporditeo auhinna

Reedel, 5. detsembril kuulutati välja tänavused Tartu spordiaasta parimad. auto24 Rally Estonia meeskonnal on suur au kuuluda nende hulka, keda Tartus, Lõunakeskuse liuväljal toimunud sündmusel tunnustati. Tänavu esmakordselt FIA ERC autoralli Euroopa meistrivõistluste etapina kalendris olnud auto24 Rally Estonia valiti Tartu aasta sporditeoks, mis on nii korraldusmeeskonnale kui Eesti autospordile suur tunnustus.

Baltikumi suurima autospordisündmuse, mis valiti tänavu parimaks FIA ERC sarja etapiks, juures oli Tartu linna osa hindamatu ja auto24 Rally Estonia korraldusmeeskond tänab Tartu linna nii tunnustuse kui suurepärase koostöö eest sellel aastal.

Ott Tänak_Rally Estonia_Day2Foto autor : Jaanus Ree

Ühtlasi soovib auto24 Rally Estonia meeskond õnne teistele Tartu spordiaasta parimatele: Tartu aasta parim meessportlane kergejõustiklane Rasmus Mägi, naissportlane vehkleja Erika Kirpu, parimad noorsportlased, kergejõustiklane Hans Christian Hausenberg ja jalgrattur Kärolin Varblane, parim võistkond Tartu Ülikool/Rock korvpallimeeskond ning aasta treenerid Anne ja Taivo Mägi.

auto24 Rally Estonia üles seatud ka Tartu aasta teo kandidaadiks, kõigi kandidaatidega saab tutvuda siin: http://www.tartu.ee/index.php?page_id=24940&lang_id=1