ADDINOLi tänavune kliendileht keskendub klientide edulugudele

Ilmunud on tänavune ADDINOLi kliendileht ÕLIEKSPERT. Järjekorras juba üheksandas kliendilehes keskendutakse ADDINOLi klientidele ja nende edulugudele, mille saavutamisele on kaasa aidanud ADDINOLi tooted. Samuti juhib kliendilehe kaanestaar Koit Toome kõigi tähelepanu Eestis asuvale vingele ringrajale, kus liikluses kihutajad võiks end välja elada. Lisaks on lähemalt juttu ka tugeva meeskonna loomisest, mis on iga ettevõtte alustala.

õliekspert 2014

Paberkandjal kliendilehe saab kätte ADDINOLi esindustest Tallinnas, Tartus ja Vokas, kuid tasub küsida ka müügijuhtide käest. Samuti on võimalik lugeda kliendilehte meie kodulehel ja blogis.

Kliendilehe viimasel leheküljel on taas ristsõna, mille õigesti vastajate vahel loosime välja vabal valikul ADDINOLi õli.