ADDINOL Pole Position Quad Teami liige Henri Mündi saavutas Euroopa meistrivõistlustel 4. koha

Taanis Morso krossirajal sõideti keerulistes ilmastikutingimustes quadracerite Euroopa meistrivõistluste viimane etapp. Eestlastest olid Taanis stardijoonel eelmisel aastal kokkuvõttes neljandaks tulnud Priit Järvloo ja tänavu sarjas kolmandal kohal olnud Henri Mündi, kes võistlesid eelmisel nädalal koos ADDINOL Pole Position meeskonnas Prantsusmaal toimunud 12-tunnisõidul. Mündi kukkus viimase etapiga kokkuvõttes 4. kohale, Järvloo lõpetas kaheksandana.

Untitled4

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi lätlane Edgars Mengelis soomlase Olli Koskela ja hollandlase Mike Van Grinsveni ees. Mündi oli 27 punktiga kuues ja Järvloo (16 p) neljateistkümnes. Euroopa meistriks tuli 175 punktiga Van Grinsven, teise koha sai Koskela (148 p) ja kolmanda Mengelis (122 p).

Untitled3

„Viimane etapp oli väga raske, sest laupäeval oli rada sellises olukorras, kus peale paari kohaliku sõitja rajalkäimist otsustati võistluspäev ära jätta ja rada mudast puhastama hakata. Teisel päeval oli ilm kuiv ja sõidud said sõidetud. Sellest oli muidugi kahju, et ei saanud rajaga harjuda ja seda selgeks õppida. Sellepärast oli ka mu kvalifikatsiooni tulemus suhteliselt tagasihoidlik ja stardikoha valikul head kohta seetõttu ei saanud,“ rääkis 109 punktiga meistrivõistlustel neljanda koha saanud Mündi.

Untitled2

„Neljas koht on igal spordialal üks mõrudamaid, aga eks tegelikult olen ka selle tulemusega väga rahul. Saavutasin ikkagi ka ühe poodiumikoha ja seda fännide ees kodumaal Kiviõlis.“

Untitled

Nii Henri Mündi kui Priit Järvloo kuuluvad eestlaste ADDINOL POLE POSITION QUAD TEAMi.