ADDINOL RUS võttis esmakordselt osa messist COMTRANS 13

10.–14. septembril 2013 toimus Moskvas Venemaa suurim rahvusvaheline veoautode mess COMTRANS 2013, millest võttis esmakordselt osa ka ADDINOLi tütarfirma Venemaal.

COMTRANS1

COMTRANS 13 üldpindala on võrreldes 2011. aastaga kasvanud rohkem kui 40% ja hõlmab 70 000 ruutmeetrit. Messist võttis osa kokku 447 ettevõtet ning tänavust üritust külastas 25 280 spetsialisti autotranspordi sektorist.

„Jälgides veokite ja eritehnika segmendi tormilist arengut, nende kaasajastamist ja selle tulemusena nõudluse suurenemist kvaliteetsete määrdeainete järele, otsustas ADDINOL esimest korda osaleda Venemaa suurimal veoautode messil COMTRANS,” ütles OOO ADDINOL RUS-i reklaami- ja turundusosakonna juht Ljubov Postnikova.

COMTRANS2

Vaata ka videot messilt COMTRANS 13:
http://www.youtube.com/watch?v=F9WADiWFjo8