Meelis Orgla startis Võrumaa talverallil auto24 Rally Estonia värvides Subaruga

ADDINOL Lube Oil OÜ Baltimaade turujuht Meelis Orgla startis 16. veebruaril 2013 Eesti autoralli meistrivõistluste esimesel etapil, Võrumaa talverallil neljaveolise auto24 Rally Estonia kirjades Subaru Imprezaga. Tegu on auto24 Rally Estonia poolt Meelis Orgla ja tema kaardilugeja Margus Metssalu käsutusse antud Subaruga, mille raames tutvustatakse tänavu 19.–20. juulil Otepääl ja selle ümbruses sõidetavat auto24 Rally Estoniat.

Meelis
ADDINOL on auto24 Rally Estonia pikaajaline ametlik toetaja ja õlipartner. Meelis Orglale on see ühtlasi ka esimene kord osaleda rallil neljaveolise autoga. Varemalt on ta osalenud rallidel esiveolise Nissaniga ja eelmisel hooajal istus ta Allan Ilvese kõrval kaardilugejana Mitsubishi Lancer EVO 8 võistlusautos.

16. veebruaril Võrumaal sõidetud Eesti autoralli meistrivõistluste esimese etapi võitjatena finišeerisid Ford Focus WRC ralliautoga kihutanud Georg Gross ja Raigo Mõlder.