Jäärajavõistlustel kihutati ADDINOLi tünnide vahel

29. detsembril peeti Eestis mitu ametlikku jäärajavõistlust. Neist üks toimus Lääne-Virumaal Kamariku karjääris ja teine Põltsamaa külje all Piiroja krossirajal.

Neljarattaveoliste autode arvestusklassis, kus osales kuus sõitjat, mängis endale niiviisi võidu kätte esimest korda selles klassis võistelnud Enn Sups.

Kõige enam oli osalejaid esirattaveoliste autode arvestusklassis, kokku 24. Sõidu võitis Valmar Gilden. Järgnesid Eero Labotkin ja kolmandana Janno Õis. Tagarattaveoliste autode klassis mahtusid esikolmikusse Kaido Kruus, Kristo Kruus ja Arvo Kask.

Kaheksa naisvõistleja omavahelises mõõduvõtus jäi peale Liis Talivere, järgnesid Triinu Meltsov ja Valve Varik. Noorte arvestuses osutus kiireimaks Casper Eerikson, kellele tuli võit ilmselt kergemini, kuna suuremjagu autospordiga tegelevaist eakaaslastest oli samal ajal osalemas Rakke vallas peetud Kamariku jäärajasõidu võistlusel.

Siin ka lühike ülevaatlik videoklipp: