ADDINOLi Ida-Euroopa koostööpartnerid kogunesid Tallinnasse kogemusi vahetama

24.–25. septembril kohtusid Tallinnas ligi 80 ADDINOLi koostööpartnerit kaheksast erinevast riigist, et osaleda Tallink SPA & Conference hotellis peetud ADDINOLi Ida-Euroopa koolitusel, mille läbiv teema oli „Positiivsed kogemused ADDINOLi määrdeainete kasutamisel“.

seminar_1

Pildil: Frank Merbitz, ADDINOL Lube Oil GmbH rakendustehnika osakonna juhataja, ja Tiina Suija, ADDINOL Lube Oil OÜ ärijuht

Rohkearvulise rahvusvahelise seltskonna moodustasid osavõtjad Venemaalt, Ukrainast, Valgevenest, Lätist, Leedust, Moldovast, Bulgaariast ja Eestist. Eesti müügimeeskond oli loomulikult esindatud täies koosseisus.

Koolituse peaettekandega teemal „Hüdro- ja mootoriõlide võrdlevad analüüsid“ esines ADDINOL Lube Oil GmbH rakendustehnika osakonna juhataja Frank Merbitz Saksamaalt. Sellele järgnesid teiste riikide esindajate ettekanded, mis keskendusid positiivsetele kogemustele ADDINOLi määrdeainete kasutamisel.

seminar_2

Pildil: Ida-Euroopa koostööpartnerid ettekandeid kuulamas

Teemade valik oli lai, alates mootoriõlide jaemüügi arengusuundadest ja lõpetades mäerikastuskombinaatidega. Nende vahele mahtusid veel põllumajandusega, toiduainetööstusega, sadamateeninduse ja rohelise energiaga seotud teemad.

seminar_3

Pildil: Venemaa müügijuhi asetäitja Aleksander George (ADDINOL Lube Oil OÜ) nõustamas Marina Fjodorovat Moskvast

Kõikide ettekannete läbivaks teemaks oli lahenduste leidmine klientide probleemidele tänu ADDINOLi professionaalsele meeskonnale, toodete konkurentsieelisele, sujuvatele tarnetele ja kliendi erisoovidega arvestamisele.