Moodsaim määrdeainetehas Euroopas

„ADDINOL Lube Oil GmbH on üks väheseid sõltumatuid Saksa määrdeainetööstuse ettevõtteid, kes on esindatud enam kui 80 riigis üle kogu maailma. Me arendame ja toodame Sachsen-Anhalti liidumaal asuvas traditsiooniderikkas Leuna keemiatööstuspargis kõrge jõudlusega määrdeaineid, mis seavad uusi standardeid.“

– Georg Wildegger, ADDINOL Lube Oil GmbH ärijuht

plant_1

Vaade õhust – ADDINOL Lube Oil GmbH hooned ja territoorium

Tootearendus moodustab koos rakendustehnilise nõustamisega ühe meie tuumkompetentsidest. Meie ettevõtte labori varustusse kuuluvad moodsaimad katseseadmed. Siin valmivad meie innovaatiliste määrdeainete retseptid, kontrollitakse põhjalikult kõiki valmistooteid ja hinnatakse kõiki tooraineid enne nende kasutamist.

labor labor2

Baasõlide ja vedelate manuste vastuvõtmiseks on meil olemas suur ladu koos sise- ja välitsisternidega. Kõiki baasõlisid ja manuseid ladustatakse algusest peale üksteisest eraldi [foto 1 ja 2]. Toorained juhitakse vastavalt vajadusele eraldi torustike kaudu tootmisseadmetesse [foto 3]. Määrdeainete valmistamiseks kasutatakse spetsiaalselt konstrueeritud segureid. Tuginedes meie oskusteabele ning kasutades moodsaimat tehnikat ja meie enda väljatöötatud retsepte, valmivad neis meie kõrge jõudlusega määrdeained [foto 4].

Foto1 foto 2 foto 3
Foto 1                      Foto 2                    Foto 3

Alles siis kui määrdeaine on läbinud põhjaliku kvaliteedikontrolli, toimetatakse ta hoidlasse [foto 5].

Seejärel pakendatakse tooted konteineritesse, vaatidesse [foto 6 + 7] või meie atraktiivsetesse türkiissinistesse väikepakenditesse [foto 8].

foto4 foto5 foto6
Foto 4                    Foto 5                     Foto 6

foto7 foto8 foto9
Foto 7                     Foto 8                    Foto 9

Meie tootmishoonega ühendatud logistikakeskuses on tooted valmis transportimiseks [foto 9 + 10]. Siin ootavad meie kõrge jõudlusega määrdeained saatmist partneritele ja klientidele üle kogu maailma.

foto10 foto11 foto12
Foto 10                   Foto 11                   Foto 12

Lahtine kaup pumbatakse tehasest otse autotsisternidesse ja kaalutakse täpselt ära [foto 11]. Seejärel alustab määrdeaine tsisternautoga oma teekonda [foto 12].

Peaaegu kõikides maailma maades hindavad kliendid Leunast pärit ADDINOLi määrdeainete ainulaadset jõudlust ja suurepärast kvaliteeti.