Ilmunud on järjekorras 7. ADDINOLi kliendileht Õliekspert

ADDINOLi meeskonnal on rõõm teada anda, et ilmunud on värske ADDINOLi kliendileht Õliekspert. Järjekorras juba seitsmenda kliendilehe persooniks on Eesti päritolu maailmakuulus tippmodell Olga Serova. Uuri täpsemalt, miks. Lisaks anname ülevaate ADDINOLi edukast 20 aastast Ida-Euroopa turgudel ning tutvustame moodsaimat määrdeainetehast Euroopas. Ja muidugi on lehes hulganisti Eesti ja välismaiste ettevõtete positiivseid kogemusi ADDINOLi toodete kasutamisel.

2012_oktoober_kliendileht

Kliendileht Õliekspert on saadaval ADDINOLi esindustes Tallinnas, Tartus ja Vokas. Elektrooniliselt on seda võimalik lugeda ka ADDINOLi kodulehel ja blogis. Kui sa soovid kliendilehte saada postiga, siis palun anna sellest teada info@addinol.ee.

Kliendilehte saad lugeda siit