ADDINOL esitleb HUSUM WindEnergy 2012 messil täiesti uusi kõrge jõudlusega määrdeaineid maksimaalselt efektiivseks energiakasutuseks

Rahvusvaheline ja tuntud tuuleenergia mess ja kongress HUSUM WindEnergy on olnud juba 25 aastat tähtsaks kohtumispaigaks tuuleenergia valdkonna spetsialistidele ja huvilistele. Iga kahe aasta tagant korraldatav üritus toimub tänavu 18.–22. septembril 2012 Põhja-Saksamaal Husumis.

ADDINOL esitleb HUSUM WindEnergy 2012 messil täiesti uusi reduktoriõlisid ja määrdeid, mis on spetsiaalselt ette nähtud kasutamiseks moodsaima konstruktsiooniga seadmetes, näidates tuuleturbiinide määrimisel täiesti uut taset ja suurendades nende tootlikkust. Neis kvaliteettoodetes peitub tohutu potentsiaal, et kasutada eriti efektiivselt ära tuule energiat ja saavutada ühtlasi kõikide määritavate masinaosade maksimaalne töökindlus.

Longlife

ADDINOL Eco Gear W, uus reduktoriõli tunnustatud Eco Geari tooteseerias, baseerub innovaatilisel „Advantec Formulal“, mis ühendab ainulaadsel viisil hoolikalt valitud uudsete sünteetiliste baasõlide ja tõhusate manuste omadusi. Tulemuseks on reduktori kasuteguri oluline suurenemine, mis mõjutab positiivselt seadme tootlikkust.

ADDINOL Eco Grease PD 2 on pikaealised määrded kasutamiseks suurimatel koormustel. Nad on spetsiaalselt arendatud veerelaagrite ja kõikide kulumisele vastuvõtlike hõõrdepaaride pikaajaliseks ja eluaegseks määrimiseks. Tänu innovaatilisele Surftec® manusekomplektile määrivad nad kindlalt ja kaitsevad usaldusväärselt kulumise eest äärmuslikes tingimustes, nagu tugeva vibratsiooni, löökkoormuse, suure ja vahelduva surve ning suurte temperatuurikõikumiste puhul.

HUSUM WindEnergy 2012 messiga kaasnev kongress kannab seekord nime „Develop the Future!“. Enam kui 75 üritusega, mis toimuvad iga päev paralleelselt viies saalis, ja 200 referendiga käsitleb tänavuse HUSUM WindEnergy kongressi programm Saksa ja rahvusvahelise tuuleenergia sektori aktuaalseid küsimusi ja väljakutseid. ADDINOLi spetsialistid esinevad kongressil lausa kahe ettekandega.