Subaru BRZ – Jaapani täiuslikkus omas klassis

Läinud aasta lõpus Tokio autonäitusel esitletud Subaru uus sportkupeemudel BRZ jõudis sel suvel ka Autospirit AS salongi müügile.

Subaru BRZ sinine

Tõelistele sõiduentusiastidele mõeldud Subaru BRZ on klassikaline sportkupee, mis loodud pakkuma kõrgeimal tasemel sõiduelamusi. Ainulaadse boksermootori tõttu on BRZ raskuskese ja kaalujaotus samaväärne maailma parimate keskmootoriga supersportautodega.

BRZ mootor on Subaru uhiuus otsesissepritsega kaheliitrine neljasilindriline boksermootor, mille võimsus on 200 hj ja pöördemoment 205 Nm.

Subaru BRZ sinine tagant

BRZ on maailma üks madalaima raskuskeskmega seeriaauto, sest vaid see tagab auto parima käsitsuse. Mootor asetseb madalal ja võimalikult taga, et tasakaal ja haarduvus kurvides oleks parim. Seda paindlikku tervikut täiendab kiire ja tundlik roolisüsteem, mis on silmapilkselt valmis vastama sõitja väiksemalegi liigutusele.

Manuaalkastiga Subaru BRZ hind on 31 900 eurot, automaatkäigukastiga varustatud mudeli hind alates 33 500 eurot.
Rohkem infot saab Autospirit AS salongist Tallinnas, Ehitajate tee 122 ning www.autospirit.ee.