Toimus järjekordne ADDINOLi seminar Taanis

Saksamaa ADDINOLi korraldatud iga-aastane seminar oli seekord Taani Kuningriigis Koldingis 26.-29. juuni 2012. Kahe päeva jooksul anti ülevaade ADDINOLi arengutest maailmas, uutest innovaatilistest määrdeainetest, määrdeainete võrdlusanalüüsidest, marketingi tööst jne.

IMG_6794_JPG

Kõige kaugemalt kohale tulnud lektor oli hr. Alexy George Kuveidist, kes rääkis ADDINOLi atraktiivsetest perspektiividest Lähis-Idas. Kohal olid 18 riigi esindajad, nende hulgas seitse turujuhti Eestist.

IMG_6817_JPG

Järgmine seminar, kuhu kogunevad ADDINOLi Ida-Euroopa turgude esindajad, toimub septembrikuus Eestis, Tallinnas. Juba ca 15-aastase traditsiooniga seminar täidab eesmärki tuua korra aastas kokku kõik Ida-Euroopa turgude esindajad ja tähtsamad diilerid, et neil oleks võimalik silmast-silma kohtudes vahetada kogemusi ja infot.