Ilmus ADDINOLi kliendileht Õliekspert

29.09.2011

Hea meel on teatada, et ilmunud on ADDINOLi kliendilehe Õliekspert uus number. Seekordne kliendileht on järjekorras juba kuues. Lehes räägime põgusalt ADDINOLi ajaloost ja tegemistest. Pealoo oleme pühendanud meie pikaajalisele partnerile – perekond Leokitele. ADDINOL on pea 20-aastase koostöö jooksul näha saanud selle perekonna järjepidevust ja teotahet.

2011_oktoobri_kliendilehe_esikaas

Lisaks leiab kliendilehe kaheksalt leheküljelt sisukaid artikleid ja põnevaid uudiseid nii Eestist kui mujalt maailmast. Huvitavat lugemist leiab meie klientidest ja tegemistest möödunud suvel.

Kliendileht Õliekspert on saadaval ADDINOLi esindustes Tallinnas, Tartus ja Vokas ning Olerexi tanklates üle Eesti. Elektrooniliselt on seda võimalik lugeda ka ADDINOLi kodulehelt ja blogist. Kui sa soovid kliendilehte saada postiga, siis palun anna sellest teada info@addinol.ee.

Kliendlehte saad lugeda siit.

Põnevat lugemist!