auto 24 Rally Estonial tuleb mitu hüppevõistlust

15.-16. juulil Otepää ümbruses sõidetaval auto 24 Rally Estonial on tulekul mitu hüppevõistlust. Lõuna-Eesti kuppelmaastikul kulgevad ralli katsed sisaldavad palju trampliine, mis pakuvad adrenaliini nii sõitjatele kui pealtvaatajatele. Tänavu on nendel hüpetel auto24 Rally Estonial mitmeid hüppevõistlusi.

Reedesel päeval on Otepää linnakatsel, mida läbitakse kahel korral (SS2 ja SS3) katse viimases osas loodud kunstlik auto24 hüpe, kus autod hüppavad alla orgu. Pikima hüppe tegijale on välja pandud hinnaline eriauhind.

Laupäeval hüppevõistlused jätkuvad, rallisõpradele tuttav Alaküla trampliin, mida läbitakse neljanda ja seitsmenda katse ajal, on tänavu kandmas nime Bahco hüpe. Sellel hüppel jagatakse punkte kõige efektsema hüppe võistluses, punkte annab Bahco klientidest ja töötajatest kokku pandud žürii. Kõige efektsema hüppe tegijatele on auhinnaks üliefektne Bahco tööriistade käru, mis iga meistrimehe unistus.

Prokop
Pildil: Martin Prokop eelmisel aastal Alaküla trampliinil. Foto: Maanus Purga.

Viiendal ja kaheksandal katsel olev Veski trampliin on tänavu ümber nimetatud Battery hüppeks. Sellel hüppel saab aga suures koguses Battery energiajooki see ekipaaž, kes hüppab kõige vähem. Et oleks energiat järgmiseks aastaks ja pikemaks hüppeks.

Katsete kohta ja selle kohta, kus mainitud hüpped täpselt asuvad, leiab infot Sportland Magazine’is ja selle nädala Autolehes ilmuvast auto24 Rally Estonia publikukavast.