Koostöö Addinoli ja FAA vahel Kuveidis

Fouad Alghanim & Sons Automotive Company (FAA) ja Addinol Lube Oil GmbH allkirjastasid Kuveidis koostöölepingu. Addinol on leidnud endale Fouad Alghanim & Sons Automotive Company (FAA) näol uue tugeva koostööpartneri Kuveidis. Ettevõte on Audi, Lamborghini ja Škoda ametlik müügiesindus. Koostöö FAA ja Addinoli vahel sai alguse 2011. aasta jaanuaris.

kuveit

FAA, kes esindab Kuveidis Euroopa juhtivaid automarke, asutati 2004. aastal. Ettevõte kuulub gruppi Fouad Alghanim & Sons Group of Companies, kes tegutseb edukalt paljudes valdkondades. Sinna hulka kuuluvad ehitus, erinevad tööstusharud, nafta ja gaasi tootmine, lennundus, laevandus ja turismitööstus.

FAA ei müü ainult Euroopa premium-segmendi automarke, vaid esindab ka Saksa ettevõtet Albert Berner Deutschland GmbH, Taani ettevõtet Stenhoj A/S, USA ettevõtet BG Products Inc. ning Continental Reifen Deutschland GmbH alla kuuluvat ettevõtet Barum. Olgu tööriistad, tõstukid, mootori tuuningseadmed või rehvid – FAA tootevalik mootorsõidukitele on väga lai. Lisaks pakub ettevõte tänu koostööle rahvusvaheliselt tuntud firmadega suurepärast müügijärgset teenindust ja nõustamist. FAA deviisiks on „One-stop-shop“ ning just seda kliendid hindavad.

Addinoli ja FAA koostöölepingu sõlmimisega 2011. aasta jaanuaris laienes FAA tootevalik veelgi, sisaldades nüüd ka pakutavatele luksus- ja premium-klassi sõidukitele sobivaid kvaliteetmäärdeaineid. FAA ärijuht Lee Boyle ütleb koostöö kohta Addinoliga: „Otsisime juba pikemat aega nimekat määrdeainetarnijat, kuna soovime, et meie klientidel oleks võimalik saada oma sõidukite jaoks kõik vajalik ühest kohast. Koostöö Addinoliga täiendab meie olemasolevat kvaliteettoodete sortimenti suurepäraselt ning on meie dünaamilise äri seisukohalt ideaalne. Pealegi on Addinoli kõrge jõudlusega määrdeained meie äärmiselt palava kliima jaoks optimaalsed. Tooted sobituvad suurepäraselt teiste premium- ja luksusbrändide hulka, mida me esindame. Kõigepealt alustame oma klientide varustamist mootorsõidukite määrdeainetega, kuid lähitulevikus on meil kavas täiendada tootevalikut ka tööstusmäärdeainetega.“