Addinol Swedbanki transpordisektori suurüritusel

22. veebruaril 2011 toimus Tallinna lähistel asuvas Jüri Tehnopargis Swedbanki ja Swedbank Liisingu transpordisektori suurüritus „Kas vedajatel juba veab?“. Üritusel viidi kokku Swedbanki transpordisektori kliendid (ca 200) ja Eesti suurimad veokite müüjad/margiesindused (MAN, DAF, Mercedes Benz, Scania, Volvo, Iveco). Kõik 6 olid esindatud ja tutvustasid oma uusi veokeid.

foto_024

Swedbank, kes on paljude transpordisektori ettevõtete finantspartner, korraldas esmakordselt sellise suurürituse eesmärgiga luua keskkond teadmiste ja kogemuste jagamiseks ning suhtlemiseks ja uute veokite tutvustamiseks. Ürituse raames toimus sisukas seminar, kus Swedbanki esindajad, veokimüüjad ja transpordiettevõtete esindajad rääkisid väga erinevatel teemadel alates uutest automarkidest kuni uute veokite soetamise võimalusteni. Seminarile järgnes meelelahutuslik osa koos suupistetega.

foto_064

Swedbanki suurüritusest võttis osa ka Addinoli müügijuht Kaido Kööp, kelle üheks valdkonnaks on Eesti transpordiklientidega suhete loomine ja hoidmine. „Väga väärtuslik üritus, kuhu tuli kokku palju ühe valdkonna inimesi ja parim koht, kus luua häid suhteid ja kohata ka vanu kliente,“ kinnitas Kaido Kööp positiivselt.

Ürituse sisulise poole kohta lisas Kööp: „Meie jaoks oli seal palju positiivset infot. Näiteks tutvustati uusi liisinguvõimalusi ja samuti julgustati ettevõtteid uuendama oma veoautoparki.“

foto_083

Swedbanki sõnul jäid nii korraldajad kui ka osavõtjad suurüritusega väga rahule ja kõigi tagasiside oli äärmiselt positiivne. Korraldaja kogemus näitab, et ühe sektori erinevate huvigruppide kokku toomine on leidnud alati väga head vastukaja.