Saksamaal toimub esmakordselt suur määrdeõlide konverents OilDoc

27.01.2011

1.– 3. veebruarini 2011 toimub Saksamaal Müncheni lähedal Rosenheimis esmakordselt mahukas rahvusvaheline määrdeõlide-, tehnohoolduse- ja triboloogiaalane konverents-mess OilDoc 2011. Tegemist on selle valdkonna ühe olulisema sündmusega, kuhu oodatakse osalejaid tervest maailmast. Konverentsi raames peetakse ligi 90 ettekannet. Saksamaa määrdeõlide tootja Addinol esineb kahe põhjaliku ettekandega ja on esindatud messil oma uudistoodetega.

OilDoc 2011 konverents on kohtumispaik eelkõige kogemustega inseneridele, määrdeainete ekspertidele ning samuti juhtivatele teadus- ja arendusspetsialistidele, kuid sinna on oodata ka palju kõrgelt hinnatud ja tunnustatud teadlasi. Tegemist on ainulaadse sündmusega, kus ettevõttel on suurepärased võimalused tutvuda kõige uuemate teadusuuringute tulemuste ja praktiliste meetoditega määrdeainete vallas. Samuti on OilDoc parim koht, kus vahetatakse omavahelist infot ja kogemusi.

OilDoc konverentsi asutaja ja ärijuht Peter Weismann lausub: „See üritus on meile suur väljakutse, millega loome lõpuks ometi uue platvormi Euroopa südames teemadele määrimine, tehnohooldus ja triboloogia, mis on mõeldud tunnustatud teadlastele ja kogenud praktikutele üheaegselt.“

3-päevane mahukas sündmus pakub osalejatele kõrgekvaliteedilist programmi, mille raames peetakse ligi 90 sisukat ettekannet maailma juhtivate spetsialistide poolt. Töös on pidevalt kolm loengusaali, külastaja saab valida teemade vahel, mis talle kõige rohkem huvi pakuvad.

OilDoc konverentsi peamised teemakäsitlused on:
• kaasaegne triboloogia
• teaduse uusimad saavutused
• rakendustehnika ehk kuidas tulevad praktika väljakutsetega toime tehnohooldus- ja määrdeaineeksperdid
• innovaatiline ja mitmekülgne määrdemajandus ehk kuidas ideaalse määrdemajandusega kulusid vähendada ja tootmiskindlust suurendada.

Addinol Lube Oil GmbH-st esinevad ettekannetega Addinoli teadus- ja arendusosakonna juhataja Jürgen Deckert teemal „Õlianalüüsid õlivahetusintervallide optimeerimiseks biogaasimootorites“ ning tööstusmäärdeainete tootejuht Mayka Nehrkorn teemal „Baasõlide keemilised ja füüsikalised parameetrid ning nende mõju tööstus- ja mootorsõidukite määrdeainetele“.

Konverentsiga samal ajal toimub keskuse suursugustes ruumides tõeliselt mahukas mess, kus rahvusvahelised ettevõtted tutvustavad oma uusimaid tooteid, nagu nt lisandeid, määrdeaineid, määrimisseadmeid, filtertehnikat, andureid, keskmäärdesüsteeme, õlide ja/või masinate puhastusteenust, seisundiseire abivahendeid, spetsiaalset tarkvara, laboritehnikat ja palju muud.

OilDoc konverents ja mess toimub esimest korda 2011. aasta veebruaris ning seejärel iga kahe aasta tagant.

OilDoc konverentsi ja messi asutaja ning korraldaja on OilDoc GmbH. Ettevõtte taga on kaks äärmiselt kogenud Oelchecki inseneri Peter Weismann ja Rüdiger Krethe

Teemaga saab lähemalt tutvuda www.oildoc.de

OilDock-Conference-Logo_4c Neu6.10