Jaanus Lember rääkis perepäeval lastele määrdeõlidest

19.novembril 2010 peeti Püünsi koolis Viimsi vallas traditsiooniline perepäev, kus toimusid toredad spordivõistlused, viktoriin ja hulgaliselt põnevad töötubasid. Perepäeva raames ja isadepäeva puhul rääkisid isad kõigile lastele oma huvitavast tööst.

IMG_0456 blogisse

Jaanus Lember, kelle lapsed Püünsi koolis õpivad, on pikaajaline Addinoli toodete tehniline ekspert, kes rääkis 2.klassi lastele põnevast määrdeõlide ja suurte mootorite ning masinate maailmast. Kuna Jaanus on väga hea esineja nii suurtele kui väikestele ja oskab nii tehnilist valdkonda väga huvitavalt edasi anda, siis lapsed kuulasid põnevusega lugusid õlide vajalikkusest ja uurisid suure huviga pilte majasuurustest autodest ja laevadest.

IMG_0454 blogisse

Nii tähtis on ikka maast-madalast lastele õpetada elutarkusi nagu näiteks, et “kõik, mis liigub, see kulub ja kõik, mis kulub, vajab määrimist”

IMG_0457 blogisse

Meie täname Jaanust väga toreda ja huvitava loengu eest perepäeval.