Algas fotokonkurss 2010 “Mina ja Addinol”

addinol_fotokonkurss_kodukabanner_552x400

Addinol Eesti korraldab lõbusa fotokonkursi teemal „Mina ja Addinol“, mille eesmärgiks on saada klientidelt lõbusaid ja ootamatuid fotosid, mis on vähemal või suuremal määral seotud Addinoliga. Fotokonkursi peaauhinnaks on 3-päevane VIP-pääse Mad-Croc Rally Estoniale, mis toimub 16.–18. juulil Otepääl.

Fotokonkurss „Mina ja Addinol“ kestab 15.06.–01.07.2010 ning lõbusaid fotosid võib saata nii e-maili merilin@addinol.ee kui ka posti teel või tuua ise Addinoli Tartu, Tallinna või Voka esindusse. Konkursi peaauhinnaks on 3-päevane VIP-pääse 16.–18. juulil toimuvale Mad-Croc Rally Estoniale, kus esisõitjana stardib Eesti parim rallisõitja Markko Märtin. Addinol on Mad-Croc Rally Estonia ametlik õlipartner. Lisaks eksklusiivsele peaauhinnale jagame võitjatele ka rallipääsmeid ning muid põnevaid ja autojuhile vajalikke auhindu.

„Fotokonkursile on oodatud eelkõige lõbusaid ja positiivseid emotsioone pakkuvad fotod ning nendest parimaid kasutatakse Addinoli müügistendide ja reklaammaterjalide kujunduses. Seega saab fotode autor hiljem oma töö ka ise üles leida erinevatest Eesti kohtadest,“ lausus konkursi kohta Addinoli turunduse esindaja Tiina Shein ning lisas, et eelistatud on fotod, kus peal on inimesed.

Fotokonkursi täpse juhendi leiad Addinoli kodulehelt. Võitjad selguvad juba 6. juulil ja nendega võetakse ise ühendust.

addinol_fotokonkurss2010