Addinol RUS osales rahvusvahelisel automessil “Car World”

7.-11. aprillil 2010. aastal toimus Venemaal, Peterburi spordi- ja kontserdikompleksis 19. korda suur ja tuntud rahvusvaheline automess “Car World”. Üritusest võtsid osa ka Addinoli Venemaa esindajad koos esindlusliku müügiboksiga.

“Car World” mess on Peterburis väga populaarne ja oodatud ning see aasta oli külastajaid kokku ca 55 000. Esindatud olid kõik suured ja tuntud autotootjad ja kaubamärgid, mis autotööstusega tihedalt seotud. Oma uusi automudeleid esitlesid näiteks Citroen, Renault, Volkswagen, Hyundai ja Kia. Lisaks Addinolile oli oma müügiboksiga messil esindatud veel 2 määrdeainetootjat – Sunoco ja Suprotec.

Car World 1

19. rahvusvahelise messi “Car World” raames toimus ka traditsiooniline amatöörautojuhtide ja rallisportlaste ralli-sprint, millest ka sel aastal võttis osa Addinoli esindaja.

Car World 3

Car World 2