Addinol on Mad-Croc Rally Estonia ametlik õlipartner

rallyestonia20101

Esmaspäeval, 7. juunil kell 14.00 toimus Tallinnas Peugeot esinduses ametlik Mad-Croc Rally Estonia pressikonverents, kus avalikustati ralli esisõitja, kelleks on Eesti läbi aegade parim rallisõitja Markko Märtin. Addinol on Mad-Croc Rally Estonia ametlik õlipartner ning eilsel pressikonverentsil allkirjastas Addinoli juhatuse liige Meelis Orgla ka suursponsori lepingu.

Pressikonverents oli kohale meelitanud palju ajakirjanikke ja autospordihuvilisi. Laua taga istusid kõik valdkonna tähtsamad mehed, nagu näiteks ralli korraldajad Urmo Aava ja Silver Kütt, Eesti parimad rallisõitjad Markko Märtin ja Ott Tänak ning Eesti Autospordi Liidu peasekretär Arno Sillat. Meedia tähelepanu sündmusele ja uudisele oli suur ja väga positiivne.

Addinoli juhatuse liige Meelis Orgla lausus pärast suursponsori lepingu allkirjastamist järgmist: „Addinolil on väga suur au olla sellise tugeva ralli õlipartner, kuna meie suurimaks väljakutseks on alati seista oma ala parimate kõrval ja pakkuda professionaalset toodet ja tuge.“

Mad-Croc Rally Estonia sõidetakse Lõuna-Eesti teedel 16.–18. juulil. Tegemist on Eesti autoralli meistrivõistluste kolmanda etapiga ja tänavusel aastal ainsa kolmepäevase võistlusega, mis on kantud Rahvusvahelise Autoliidu FIA kalendrisse.