Addinoli tooted müügil Bauhaus kaubamajas!

Hea meel on kõikidele Addinoli senistele ja uutele klientidele teada anda, et valik Addinoli tooteid on nüüd müügil ka värskelt avatud Bauhausi kaubamajas Tallinnas, mis asub Lasnamäel, Laagna tee ääres, aadressil Tähesaju tee 8. Bauhausi valikus on ligi 40 erinevat Addinoli toodet.

Bauhaus on Saksa kaubamajade kett, millel on umbes 200 kaubamaja 14 eri Euroopa riigis ning kus sortiment ja kontseptsioon on kõikides Euroopa riikides suuresti ühesugune. Müügipinda on Tallinna kaubamajas kuni 20 000m2 ja aktiivseid müügiartikleid on üle 120 000, sealhulgas ka Addinol!

Addinoli toodetest on Bauhausis müügil järgmised tooted:
Neljataktiliste (4T) mootorite õlid sõiduautodele ja veoautodele,
Kahetaktiliste (2T) mootorite õlid,
Transmissiooniõlid,
Muruniidukite õlid,
Saeketiõlid,
Määrded,
Betoontoodete vormiõli,
Valik aerosoole.

BH_18032010