Addinoli koostööpartner rally.ee pidas 7. sünnipäeva!

phpxzvGwW1267972920_2

Autospordiajakiri rally.ee sai 1. märtsil 7. aastaseks ning sellega seoses peeti sellel pühapäeval, 7. märtsil Põltsamaa lähedal Piiroja krossirajal sportlik sünnipäevapidu. Toimus täpsus-ajasõit, kus said võidu sõita kõik, kel vaid auto ja kiiver. Esikoha saavutas Volkswagen Golfil võistelnud ainus naissõitja Jaana Palmisto. Teiseks tuli Erki Ehvert Lada Samaraga ja kolmandale kohale sõitis võistluse noorim osaleja Aivar Kuusik (15-aastane), kes pakkus just publikule tõelist vaatemängu, läbides näiteks ühe kurvi kahel rattal.

Autospordiajakiri rally.ee on Eesti kõige populaarsem autospordiportaal ning ainuke, kes on suutnud pea iga-aastaselt korraldada oma sünnipäeva puhul erinevaid võidusõite. Rally.ee on Addinoli pikaajaline ja meeldiv koostööpartner ning loomulikult pani Addinoli ka sünnipäevavõistlusele oma õla alla.
Addinol Lääne- ja Kesk-Eesti müügijuht Kaido Kööp ütleb koostöö kohta: “Toetame ikka autosporti nagu jaksame, üheks heaks väljundiks on koostöö rally.ee autospordiajakirjaga.”

php6HHJvT1267988032_5

phpDV0PRs1267973357_2