Addinoli mootoriõlil Giga Light sai Porsche C30 litsents

Gigagebinde NEU

Addinol Giga Light MV 0530 LL, SAE 5W-30, on uusima põlvkonna täissünteetiline Low SAPS mootoriõli. Koos litsentsiga Porsche C30 on nüüd tootel Addinol Giga Light olemas kõik kõrgeima jõudlustaseme litsentsid juhtivatelt mootoritootjatelt: VW 504 00/507 00, MB 229.51, BMW Longlife-04 ja Porsche C30. Lisaks ületab see kõrge jõudlusega õli kvaliteediklasside ACEA C3-08 ja A3/B4-08 nõudeid.

Paindlike hooldusintervallidega kaasaegsete bensiini- ja diiselmootorite Low SAPS õlina on ta ideaalne lahendus autoteenindustele.
Õli on võimalik kasutada pea kõikides sõiduautode ja kaubikute bensiini- ja diiselmootorites. Kui mõningad erandid välja arvata, kuuluvad nende hulka kõik VW, Audi, BMW, Merzedes-Benzi, Seati ja Škoda mootorsõidukid ning kõik sõidukid, mille kasutusjuhend näeb ette ACEA C3 või ACEA A3/B4 kvaliteediklassiga mootoriõli kasutamist.

Addinol Giga Light sisaldab täiesti uusi lisandeid, mis aitavad keskkonna säästmise eesmärgil oluliselt vähendada õhku paiskuvate heitmete hulka. Lisaks väheneb tuhasete turbodiiselmootorite tahmafiltris poole võrra ja selle tagajärjel pikeneb oluliselt filtrite tööiga. Mootori laitmatu puhtus räägib iseenda eest. Lisaks tagab toode tõhusa kulumisvastase kaitse ja pikaajalise töö kõikides sobivates mootorites.