Osalesime “Tagasi kooli” projektis!

Tänavune “Tagasi kooli” aktsioon toimus 
19.-23. oktoobril ja sellest võttis osa märkimisväärne osa Eesti inimesi. Enamik (ligi 150 ) külalisõpetajat osales Tallinna erinevates koolides, kuid aktiivsemate maakondade hulgas oli ka Tartumaa, Harjumaa, Lääne-Virumaa ja Viljandimaa.

Koolitunde andsid eri valdkondade spetsialistid, lapsevanemad, vilistlased ja üliõpilased. Teiste hulgas proovisid õpetaja ametit ka president Toomas Hendrik Ilves, Jaanus Rohumaa, Heidy Purga, Katrin Viirpalu, Aleksei Turovski, Andrei Korobeinik ja Argo Ader.

Teiste tublide hulgas osalesid “Tagasi kooli” projektis külalisõpetajatena ka Addinoli turundusjuht Mikk Mehide ja Baltimaade müügijuht Meelis Orgla.

Mikk Mehide andis loengu Toila Gümnaasiumi 10. ja 12. klassile turundusest, kuna see on valdkond, mida ta kõige paremini tunneb ja soovis selle sisu lastele rohkem lahti seletada. Mikk õpetas ka ise Toila Gümnaasiumi 1996. aastal ning tema enda sõnutsi andis kool talle eluks väga palju kasulikku ja see oli ka tagasi kooli projektis osalemise üks põhjuseid.
 
Meelis Orgla oli külalisõpetaja Haapsalu Widemanni Gümnaasiumis, kuhu teda kutsus kooli direktor Leini Vahtras isiklikult.
Kuna Meelise suur huvi ja hobi on autoralli, siis andis ta kokku kaks tundi, kus rääkis autoralli “köögipoolest”. Huvi oli noortel teema vastu üllatavalt suur.  

Aitäh Mikule ja Meelisele sellise toreda kodanikualgatuse ja eeskuju eest meie koolilastele.

“Tagasi kooli” on presidendi ja sihtasutuse Noored Kooli algatus, mille eesmärk on tugevdada Eesti koolide ja ülejäänud ühiskonna koostööd.

in_koostoopartnerid