Addinol RUS korraldab kampaaniat autokoolidele

Alates 15. veebruarist 2009 korraldab Addinol RUS Peterburi autokoolides tulevastele autojuhtidele Addinoli tutvustavat kampaaniat.

Esialgu kuni 2009. aasta 15. augustini planeeritud kampaania oli nii edukas, et seda otsustati jätkata veel vähemalt aasta. Lisaks luuakse kontakte teiste regioonide autokoolidega, et ka seal kampaaniatega alustada.

Kampaania on suunatud noortele autojuhtidele, kes pärast õpinguid liiklusesse suunduvad ja seega Addinoli jaoks potentsiaalseks tarbijaks muutuvad. Eesmärk on tutvustada Addinoli kaubamärki juba õppivale autojuhile ja kinnistada temas harjumus kasutada Addinoli õlisid. Addinol annab endast märku algaja autojuhi esimestel sammudel, olles seega esimene õlimark, millele õpilane mõtleb.

Kampaania idee ja teostus on lihtne. Autokoolidele jagati Addinoli disainiga kirjaplokid, kuhu saab õpingute ajal märkmeid teha. Toodeti spetsiaalsed kleebised, mis kleebiti riiklikele õppematerjalidele. Seintele riputamiseks anti autokoolidele Addinoli plakateid, kalendreid, lippe jms. Parimatele osalejatele jagati Addinoli sümboolikaga kingitusi. Seega on Addinol igal sammul õpilasel meeles.

Kolmes Peterburi autokoolis on aastaga jagatud üle 1000 Addinoli sümboolikaga märkmevihiku ja õppematerjali. Autokoolid on Addinoli partnerluse väga hästi vastu võtnud ja nende tungival soovil jätkab Addinol hea meelega koostööd. Suhteliselt soodsalt teostatav kampaania on Addinolile igati kasulik.

Hetkel on samasuguse kampaania läbiviimiseks käimas läbirääkimised Jekaterinburi ja Moskva autokoolidega.

PIC072