Põllumeeste sõber veab ADDINOLi Baltiriikide müüki

Kalev Korbun on mees, kes tunneb Eestis vast igat põllumeest ja vastupidi ka. Vähemalt nii ta ise loodab.  Varasemalt peamiselt põllumajandusmasinate müügi ja hooldusega tegelev mees tegi kannapöörde ja asus ADDINOLi meeskonda, et juhtida määrdeõli müüki kolmes Balti riigis. Kalevi fookus on seatud hetkel peamiselt Läti suunal. Esimesed edusammud on astutud ja uued suured sihid seatud.

“ADDINOL Eesti tiim töötab kui õlitatult ja siinsed tööstusvaldkonna kogemused tuleb lõunanaabrite turule viia,“ tõdeb Kalev ise.

 

ADDINOLi ärijuht Tiina Suija sõnul on Kalev suurepärane täiendus meie meeskonnale. “Rahuliku, tasakaaluka ja tööka mehena toimetades on ta firmas juba suuri asju korda saatnud.  Lühikese aja jooksul on ta suutnud oluliselt parandada meeskonnatööd Baltimaades,”räägib Tiina Suija kinnitades, et hea meeskond ja särasilmsed töötajad on ettevõtte kõige suurem varandus.

 

Töid ja tegemisi jätkub Kalevil palju ehk nagu öeldakse, kes teeb, see jõuab. Tööst vabal ajal on Kalev hõivatud  alates kodumaa kaitsmisest kuni kalastamiseni välja  – need on tegevused, mis tema meelt värskena hoiavad. Aga sinna vahele mahub ka muidugi sport. “Kui on olnud lund, siis olen viimastel aastatel ikka Tartu Maratoni pika distantsi läbi sõitnud. “

Kalev toimetab aktiivselt Kaitseliidus juba paar aastat.

 

Kogu ADDINOLi meeskond soovib Kalevile tuult tiibadesse ja kõrgeid sihte!