Rahvusvahelised müügijuhid vahetasid Tartus oma kogemusi

ADDINOL peab oma töötajate, partnerite ja edasimüüjate järjepidevat koolitamist väga oluliseks. Tooteteemalised seminarid koos kogemuste vahetamisega toimuvad mitu korda aastas. 11. aprillil viis ADDINOL Lube Oil OÜ tehnikadirektor ja Eesti ainus STLE poolt sertifitseeritud määrdeainespetsialist Anna Murašina ADDINOLi Ida-Euroopa keskuses Tartus läbi põhjaliku määrdeainete koolituse.

Seminar apr2018Seminaril käsitleti toiduainetööstusele ettenähtud uue FoodProof sarja tooteid, räägiti kompressoriõlidest ning nende asendamisest ja kokkusobivusest konkureerivate õlidega, laagrite määrimisest ning laiast ja põnevast baasõlide teemast.

„Kuigi kõik turud ja nende vajadused on erinevad, on siiski küsimused ja probleemid küllatki sarnased. Väga meeldiv on tõdeda, et ühised suured projektid ja kogemuste jagamine töötab ning sellel on reaalne kasu, et pakkuda klientidele parimat toodet ja lahendust,“ kinnitab ADDINOL Lube Oil OÜ tehnikadirektor Anna Murašina. Tema sõnul oli ettekannete kõrval seminari olulisemaks osaks just erinevate turgude müügijuhtide omavaheline diskussioon. Tehnilisi teadmisi ja laialdasi kogemusi aitasid Anna Murašina kõrval edasi anda ADDINOLi pikaajaliste kogemustega Vene turu müügidirektor Vladimir Gutkevich ja tehniline konsultant Alexander George.

Koolitusest võtsid osa ADDINOLi esindajad Venemaalt, Valgevenest, Bulgaariast ja Baltimaadest.