Pühapäev Emajõel – draakonite pidu!

Addinoli Tartu kontoril on saanud juba traditsiooniks teha kevade lõpupoole üks nädalalõpu väljasõit Lõuna-Eesti kaunitesse paikadesse. Varem on käidud Setu Talumuuseumis, Peipsi ääres vanausuliste külades Kolkjas ja Varnjas ning Piirissaarel. Sellel aastal korraldasid Emajõe Aeruklubi treenerid Aavo Faber ja Jaan Vaiksaar meile aerutamise draakonipaadiga Emajõel.

Addinoli aerutamistiim

See sõit oli heaks tiimitöö prooviks, sest aerud pidid käima ühes taktis ja kui kellelgi see just kõige paremini välja ei tulnud, siis tagajärjeks oli see, et tiimikaaslane sai läbi märjaks. Tuleb tunnistada, et juhtus sedagi. Selleks et kõik ühel ajal aerud vette teaks panna, on draakonipaadis ees ülev koht trummaril, kes trummipõrina saatel märku annab, millises tempos meeskond tõmbama peab. Meil oli trummariks muidugi meie boss Saksamaalt Georg Wildegger, kes istus ees üleval kõrgel, lõi trummi ja ergutas meeskonda tööle.Georg Wildegger

Georg Wildegger-1Pärast draakonipaadi sõitu kolisime ümber saunapaati. Meid ootas ees tore ja muhe saunapaadi kapten, kes oli sauna juba soojaks kütnud ja grillisöed kuumaks ajanud. Sõime, jõime, käisime saunas, ujumas, nautisime ilusat ilma, Emajõge ja väga head seltskonda.

SaunapaatMartin Barkala

Aitäh Laurile, kes hoidis Lõuna-Eestis ka tallinlaste lippu kõrgel!

Teksti autor: Tiina Suija