Tanel Leok ja Harri Kullas võidutsesid Eesti motokrossi meistrivõistluste avaetapil

Tänavu suvel juunioride maailmameistrivõistlusi võõrustavas Lange motokeskuses peeti läinud nädalavahetusel Addinol Eesti motokrossi meistrivõistluste avaetapp, kus tuulist ja vihmast ilma trotsisid nii meie parimad, kui külalisvõistlejad naaberriikidest.

Addinol-motokrossi-EMV-1.etapp-2017-2

Addinol-motokrossi-EMV-1.etapp-2017-11

Addinol Motokrossi EMV avaetappKõige kiiremas Monster Energy MX1 klassis heitlesid poodiumikohtadele eelkõige 2016 Team Estonia liikmed ehk siis Tanel Leok, Harri Kullas (mõlemad Husqvarna, Sõmerpalu MK) ja Priit Rätsep (Honda, PMC Addinol Honda Racing).

Kahe sõidu kokkuvõttes sai etapivõidu Tanel Leok, teiseks jäi Kullas ja kolmandaks sõitis end Rätsep.

Addinol-motokrossi-EMV-1.etapp-2017-8

Addinol-motokrossi-EMV-1.etapp-2017-9

Addinol Motokrossi EMV avaetappKullas ja Leok etendasid peaosi ka MX2 klassis, kus etapi võitis Kullas, teiseks sõitis Tanel Leok ja kolmandaks Karel Kutsar.

Addinol-motokrossi-EMV-1.etapp-2017-6Addinol-motokross-EMV-1.etapp-2017-7Addinol-motokrossi-EMV-1.etapp-2017-5Quad Open klassis olid kohal eelmisel aasta Eesti meeskonnas Rahvuste krossil kolmanda koha saanud Kevin Saar, Kaspar Kangur ja Martin Filatov (kõik Honda). Mõlemad sõidud võitis Langel ülivõimsalt Saar (Pärnu MC Catwees Honda Racing). Külgvankritel võttis etapivõidu seitsmekordne Eesti meister Kert Varik.

Addinol Motokrossi EMV avaetapp

Addinol motokross EMV avaetapp

Addinol-motokross-EMV-1.etapp-2017-3

Fotod: Rauno Kais, Argo Ingver

Addinol Eesti meistrivõistlused jätkuvad aga 3. ja 4. juunil Pärnu Lennuvälja motopargis, kus lisaks Eesti tiitlivõistluste punktidele jagatakse ka Läti MV-punkte.