Priit Rätsep ja Lauri Lehtla on uue PMC Addinol Honda Racing tiimi esisõitjad

Tänavuseks motokrossi hooajaks liideti varem eraldi võistelnud tiimid PMC Honda Racing ja ADDINOL Honda Racing üheks tugevaks meeskonnaks, mille nimeks sai PMC ADDINOL Honda Racing. Esisõitjad on kaks oma ala meistrit – Priit Rätsep ja comeback’i tegev Lauri Lehtla. Viimane alustas hiljuti tööd ADDINOLi müügijuhi ametikohal.
Lauri L ehtla

Team Estonia liige Priit Rätsep on Honda sõitja olnud juba aastaid ja ka 2014. aasta Eesti meister Lehtla on eelnevalt Jaapani tsikliga krossiradadel võistelnud. Meeskond osaleb koostöös peamiselt Eestis ja Baltikumis tegevate firmade abiga vaid Baltikumi sarjades – Eesti ja Läti meistrivõistlustel ning Läti kommertssarjas Superkauss.

„PMC ADDINOL Honda Racing meeskonna eesmärk on olnud algusaastatest peale siduda kohaliku ettevõtja toetus ja reklaam otsese tarbija ning sihtgrupiga. Mis välissõitudesse puutub, siis siinkohal jälgime alati võidusõitjate vormi, silmade sära ja eelarvet. Mõtteid mõnest MM- ja Saksa MV-etapist osa võtta on, kuid enne peab hooajale hoo sisse saama ja siis saab neid mõtteid paremini hinnata,“ selgitas tiimi juht Juss Laansoo.
PMC Addinol Honda Racing tiim

„Priit on meil võistkonnas tuttav tegelane ning loodetavasti läheb ta iga aastaga aina tugevamaks ja targemaks võidusõitjaks. Priidu eesmärkideks on tänavu kindlasti võita niipalju sõite kui jõukohane ja olla hooaja kokkuvõttes poodiumi kõrgeimal astmel. Lauri on meeskonna uustulnuk ja kuigi me teda kõik teame, on tal siiski kaks hooaega võidusõitu vahele jäänud ning temast on saanud ka tööinimene. See pole aga minu silmis mingi takistus, sest kohalik sari pole meil nii kurnav ning töömõtted puhastavad ja tasakaalustavad sportlase pead. Lauri on ainult kevadiste startide võrra raskendatud situatsioonis, sest tööinimesena ei saa ta minna meie talvest lõunasse kevadet otsima ja see mõjutab kindlasti hooaja alguse starte. Meie krossirajad ja sõitude pikkused pole aga nii kurnavad kui MM-i tingimustes, seega saab siin töö kõrvalt väga tublisti ja kiiresti sõidetud, asi on vaid tahtmises ja motivatsioonis. Seega loodame vägevat krossisuve ja põnevaid sõite!”

„ADDINOL Lube Oil OÜ alustas koostööd HRC Eestiga eelmisel hooajal, mil meeskonna nimeks oli ADDINOL Honda Racing Team. Koostöö oli suurepärane, mille käigus saime ADDINOLi tooted tõsiselt proovile panna. Jussi ja terve HRC tiimi puhul on tegemist äärmiselt professionaalse kooslusega, kellega on hea koos edasi minna ja areneda. Tulemuseks on seega HRC Eestiga koostöö jätkamine uue ja põneva meeskonnaga,“ ütles ADDINOL Lube Oil müügidirektor Meelis Varimaa.
Meelis

„Selle aasta plaanid on samad, nagu viimased kaks hooaega, ehk siis põhirõhk pannakse Eestis ja Lätis võistlemise peale, kus eesmärk ei saa olla muu, kui võidelda esimese koha eest. Lihtne see kindlalt pole, kuna Eestis teevad kõik kiired mehed kogu sarja kaasa, kuid see lisab asjale ainult vürtsi. Kindlasti tuleb jälle põnev hooaeg,“ ennustas Priit Rätsep.
Priit Rätsep

„Mõttes on ka mõni MM-etapp kaasa sõita, aga see oleneb juba sellest, kuidas selleks ajaks seisud on. Sel aastal olen igatahes juba varem sõitma saanud ja kui kõik ilusti sujub, siis tahaks Kegumsi MM-etapil ikka stardis olla. Suured tänud kõikidele, kes projektil elu sees hoiavad!“

„Mingit erilist proosalist põhjust mul sporti naasmiseks pole, kuna olen krossiga nii kaua tegelenud ja siis tõmbab lihtsalt rajale tagasi. Nüüd, kus töö kõrvalt jääb vaba aega, naudingi seda tsikli seljas,“ rääkis Lauri Lehtla.
Lauri Lehtla

„Kuna kaks täishooaega on vahele jäänud, siis alguses suuri eesmärke endale ei sea ning võtan ühe võistluse korraga, aga usun, et hooaja keskel võime rääkida ka mõnest eesmärgist. Sarnaselt Priiduga on plaanis sõita Eestis ja Lätis. Kaugemale esialgu plaani minna pole. Soovin tänada kõiki häid inimesi, kes mu tagasitulekut krossiradadele toetavad.“

PMC ADDINOL Honda Racing tänab kõiki oma koostööpartnereid ja toetajaid: PMC, Addinol, Honda, Mectus, SmartShop RCD, Ramirent, Kenomer, TrailerMate, Hartwall Jaffa, Rock Cafe, Gourmet Coffee, JakDisain, Curcume by Flowene, Sparta, Klaar Puhastus, RM Motors ja IcePeak.
PMC Addinol Honda Racing tiim