Addinol jätkab kolmandat hooaega motokrossi EMV nimisponsorina

Kolmandat aastat jätkab motokrossi Eesti meistrivõistluste sarja nimisponsorina ADDINOL Lube Oil OÜ. Ametlik koostööleping Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooniga sõlmiti veebruari lõpus toimunud motomomessil Tallinn Motor Show. Tippsõitjatest olid kohal Gert Krestinov, Priit Rätsep ja Lauri Lehtla.
Motokross3
“Oleme rõõmsad, et saame motokrossi Eesti meistrivõistluste sarja nimisponsorina jätkata, sest koostöö Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooniga on suurepäraselt sujunud,“ ütles ADDINOL Lube Oil juhatuse liige Meelis Varimaa.
Motokross2 (1)
„Iga toetus on meile väga oluline ja aitab sarja veelgi professionaalsemalt korraldada ning motokrossi nähtavust parandada,“ kinnitas EMF-i president Andre Sepp.

Motokrossi Eesti meistrivõistluste sarjas on 2017. aastal neli põhietappi, üks etapp Lätis kõige tugevamatele masinaklassidele ning üks etapp, kus osalevad ainult Quadid ja külgvankrid. Esimene etapp toimub 29.-30. aprillil Langel, järgmised toimuvad 3.-4. juunil Pärnus, 15.-16. juulil Kiviõlis, 26.-27. augustil Tihemetsas ja Läti etapp on 24. septembril Cesises. Eesti meistritiitel selgub 11 eri klassis ja kogu sarja auhinnafond on 16 800 eurot.
Motokross2 (2)
ADDINOL motokrossi Eesti meistrivõistluste etappidel on stardis Eesti kiireimad sõitjad alates kogu maailmameistrivõistluste sarja kaasa tegevast Tanel Leokist. Näiteks Harri Kullas, kes osaleb ka Suubritannia meistrivõistlustel on valmis laupäeval otse Eesti võistluse finišist lennujaama ruttama, et järgmisel päeval Inglismaal stardis olla. Eesti kiiretele pakuvad konkurentsi ka tugevad sõitjad Lätist ja Soomest ning nii mõnelgi etapil võib stardirivis olla veel nimekaid üllatajaid.