ADDINOLi meeskonnas uued müügijuhid

ADDINOL Lube Oil OÜ müügimeeskond kasvab ning hea meel on tutvustada kahte uut müügijuhti.

Alates 28. juulist alustas meie Tallinna esinduses tööd Lääne- ja Kesk-Eesti müügijuht Heigo Kriibi. Heigo on õppinud Tallinna Tehnikaülikoolis tootearendust ja tootmistehnikat ning tema huvialaks on autosport (rallikross, superkross). Kaks suve on ta kooli kõrvalt käinud Ameerikas ukselt uksele raamatuid müümas, kus saadud maailma parim müügikogemus kulub uues ametis kuhjaga ära.
Heigo Kriibi

Alates 26. septembrist alustas meie Tartu esinduses müügijuhina tööd Martin Anier, kelle hallata on Valga, Viljandi ja Jõgeva maakonnad. Lisaks eelpool mainitud piirkondadele teenindab Martin Anier koos senise Lõuna-Eesti müügijuhi Martin Barkalaga ka Tartumaal asuvaid kliente.
Martin Anieril on alates sellest aastast Eesti Maaülikooli bakalauruse kraad energiakasutuse alal ning ta jätkab samas ka magistriõpinguid masinaehituse erialal. Tema bakalaurusetöö teema oli “Väiketuulikud Eestis”.
IMG_5956

Kogu ADDINOLi meeskond soovib uutele kolleegidele edu ja jaksu uutes väljakutsetes.