Addinol Honda Racing teamiga liitus Leedu üks kiireim sõitja

Addinol Eesti motokrossi meistrivõistluste kolmandal etapil Tihemetsas osales Addinol Honda Racing meeskond eelmistest etappidest erineva koosseisuga. Kui MX1 klassis võistles tiimi seni kõik etapid esindanud Heido Havam, siis MX2 klassis tegi meeskonnas oma debüüdi üks kiireimaid Leedu sõitjaid Vytautas Bucas.
Addinol Honda Racing

MX2 klassi kvalifikatsioonis sõitis Vytautas Bucas välja igati korraliku 7. aja. Esimese sõidu avaringilt tuli leedulane tagasi esikuuikus ning seal kihutas ta terve sõidu ja lõpetas selle viiendana. Teise sõidu start ei olnud Bucasel küll nii hea, kui ta oli sõidu alguses 9., kuid sõidu edenedes tõusis ta taas viiendaks.

Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus leedulasele Karel Kutsari, Hardi Roosioru ja lätlase Tomass Šileika järel neljas koht.

“Sain kutse osaleda Tihemetsas Addinol Honda Racing meeskonnas ja võtsin võimalusest peale ühe päevast mõtlemisaega kinni ning ma ei kahetse seda. Tiimi Honda tsikkel on kerge ja mugav, amortisaatorite ja ratta kombo on meelt kergendav. Sain palju kogemusi ja infot, mida proovin nüüd kodus enda tsiklile üle kanda. Kuigi alguses oli MX2 tsikliga veidi harjumatu kihutada, siis startideks oli juba tunne päris hea. Tulemus 5.-5. ja kokku 4. Eesti meistrivõistluste MX2 klassis on esimese korra kohta kindlasti hea tulemus. Tänan Addinol Honda Racingu tiimi suurepärast vastuvõtu ja meeskonnatöö eest. Loodetavasti saan tiimi ridades kätt proovida ka kahel viimasel meistrivõistluste etapil,” võttis oma debüütvõistluse Addinol Honda Racing’us teinud Bucas.
Addinol Honda Racing_1

Meeskonna juht Juss Laansoo: “Meie tiimis seni MX2 klassis võistelnud Aleksei Vinogradov tahtis proovida kätt MX1 klassis, aga kuna Addinol Hondal Racingul on juba MX1 klassis sõitja, siis pidime midagi välja mõtlema. Vytautas Bucas sobis meie meeskonda hästi ja tegi startides üllatavalt head tööd. Mees tuli ja keeras meie Honda CRF250 R-l gaasi põhja ja sõitis isuga võidu. Kuna Bucas on muidu MX1 klassi sõitja, siis arvan, et MX2 klassi debüütetapi 4. koht on stabiilne ja hea tulemus.”

Addinol Eesti meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse 3.-4. septembril Tartu külje all asuvas Lange motokeskuses.