Mootorrattad naasevad Tallinna. Ka ADDINOL on kohal!

Tallinn Motor Show toob rahvusvahelise mootorratta- ja ATV-de messi tagasi Eesti pealinna Tallinna. 2016. aasta veebruari viimasel nädalavahetusel (27.–28. veebruaril) saab Saku Suurhallis näha imeilusaid mootorrattaid, võimsaid ATV-sid ja loomulikult kauneid naisi.

Põnevust jagub kuhjaga, kuna kõik suuremad mootorrataste, mopeedide ja ATV-de tootjad ning lisavarustuse müüjad panevad ühe katuse all välja oma parima mudelivaliku. Tallinn Motor Show on parim koht, kust hankida endale algavaks hooajaks uus mootorratas või kus täiendada varustust. See on suurepärane võimalus, et kohtuda sõpradega, luua uusi sidemeid või alustada oma mootorrattaseiklust.

Ka ADDINOL on motomessil kohal, kus tutvustab mootorrataste sarja Pole Position määrdeõlisid.

Tallinn Motor Show ajal toimub Saku Suurhalli ees ülimalt atraktiivne Euroopa meistrivõistluste etapp mootorkelgu krossis, kuhu on oodatud osalema Euroopa parimad sõitjad. Konkurentsi pakub ka 2015. aastal Euroopa hõbedale tulnud eestlane Kaur Tiisler, kes soovib kindlasti tuleval hooajal tiitli võita.

Tallinn Motor Show korraldajaks on MTÜ Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.