Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon tõstis esile aasta parimaid

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni pidulik hooaja lõpuüritus toimus 14. novembril Rock Cafes, kus autasustati lõppenud aasta medali- ja karikavõitjaid, kuulutati välja aasta parimad sportlased ja klubid ning avaldati tänu firmadele ja isikutele, kes Eesti motospordile õla alla pannud. ADDINOLil oli suur au olla motokrossi Eesti meistrivõistluste nimisponsor.

800_andre_sepp-ja-aigar_leok-foto-rauno_kais

Mootorrattaspordi_hooaja_lõpupidu_1

Lõppenud hooajal käis erinevatel motospordi aladel Eesti radadel võistlemas pea 2000 kohalikku motosportlast ning väljaspool riigipiiri esindas Eestit ühtekokku üle 100 sportlase. Lumevaesest talvest hoolimata toimus hooaja jooksul kokku ligi 80 üritust.

IMG_8247

IMG_8238

IMG_8236

Aasta motosportlaseks valiti tänavu enduro maailmameistrivõistlustel osalenud Aigar Leok, kes teatas hiljuti oma suurest spordist lahkumisest, kuid mainis, et teda võib tulevikus kodumaistel võistlustel ikkagi stardis näha ja noored ei saa veel loorberitele puhkama jääda. Loomulikult kuulus Leokile ka aasta parima endurosõitja auhind (enduro MM 4. koht).

Parim naismotosportlaseks valiti Keity Meier ja parimaks noor motosportlaseks Hannes Soomer. Klubidest tõsteti esile Pärnu MC, kes valiti parimaks klubiks motokrossis ja Sõmerpalu Motoklubi, kes oli parim klubi enduros.

Mootorrattaspordi_hooaja_lõpupidu_2

IMG_8133

IMG_8123

Muuhulgas omistati “Aasta mototegu” auhind Anastassia Kovalenkole, kes on esimene Põhja-Euroopa naissõitja rahvusvahelise ringrajasarja poodiumil ja “Aasta sangar” auhinna sai rahvuste krossil 4. koha saavutanud Team Estonia meeskond koosseisus Tanel Leok, Harri Kullas ja Priit Rätsep ning manager Lauri Roosiorg.

IMG_8380

IMG_8388

Aasta_sangar

Aasta parimaid autasustas Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni president Andre Sepp. ADDINOLi tiim tänab kõiki motosportlasi saavutuste eest ja soovib kõrget lendu ja uusi sihte uueks hooajaks.