ADDINOL toetab Eesti parimat quadi tiimi kuulsal Pont-de-Vaux 12-tunni sõidul

MAXXIS Pont-de-Vaux Mondial kestvussõit quadidele toimub 22.-24. augustil Prantsusmaal. 12-tunnisel sõidul stardib ka eestlaste tiim ADDINOL POLE POSITION, kuhu kuuluvad Priit Järvloo, Henri Mündi ja Martin Toovis. Täna sõlmiti ADDINOLi Tallinna esinduses tiimi peasponsori koostööleping.

Meelis Orgla, Aare Tamme ja Henri Mündi

Koostöölepingule kirjutasid alla ADDINOL Lube Oil OÜ juhatuse liige Meelis Orgla ja tiimi manager Aare Tamme.

Meelis Orgla ja Aare Tamme

Meelis Orgla sõnul on Pont-de-Vaux’l osalemine ADDINOLi jaoks mitte ainult rahaline panus vaid hoopis tähtsam on olla abiks oma määrdeainealaste teadmistega ja kogemustega. Läbi õlianalüüside  hoitakse silma peal nii õlidel kui ka mootoritel. Tiim kasutab masinates ADDINOL Pole Position spetsiaalset määrdeõli neljataktilistele mootorratastele, mis vastab Jaapani, Euroopa ja Ameerika mootorrataste kõrgeimale jõudlustasemele.

“Kvaliteetsed määrdeained mängivad tänapäeva motospordis äärmiselt olulist rolli ja ADDINOL Pole Position annab kindlasti tugeva eelise just kestvussõidul ja rasketes ekspluatatsioonitingimuses” räägib Orgla.

Quadide “Le mans” ehk Pont-de-Vaux Prantsusmaal on maailma üks suurimaid motospordi sündmused ning Euroopa suurim kestvusõit quadidele, kus on võistlemas pea 600 võistlejat 30 riigist.

Meeskonna kapten Martin Toovis ning sõitjad Priit Järvloo ja Henri Mündi on kõik varasemalt Pont-de-Vaux võistlusel ka osalenud, aga mitte korraga ühes meeskonnas.

Henri Mündi

Tiimi manageri Aare Tamme sõnul alustatakse selle koostööga täiesti uut ajajärku quadispordi maailmas, millega sisenetakse harrastajatest professionaalsesse sporti.

“Võistlejate võistlusreise ja ettevalmistusi ei peaks kinni maksma vanemad ega sugulased, vaid sellega tegeleb professionaalne meeskond.

Aare Tamme on alates 1989. aastast olnud professionaalse mäesuusatamise ringkonnas ja tänini tuntud kui Eesti esimene ja kiireim sööstlaskuja. 1992. aasta OM-l ületas Tamme suuskadel 200 km/h kiiruse.

“Sealt saadud kogemused tahan nüüd tuua tänasesse quadisporti üle,” lisas Tamme.

MAXXIS Pont-de-Vaux Mondial kestvusõit quadidele sõidetakse 22.-24. augustil Prantsusmaal.

Pressikonverentsi kogu galeriid saad vaadata siit: http://motorsport.ee/2014/07/addinol-pole-position-quad-team-pressikonverents-galerii/