ADDINOL RUS tähistas suurejooneliselt oma 10. juubelit

ADDINOL Lube Oil OÜ tütarettevõte Venemaal OOO ADDINOL RUS loodi 21. aprillil 2004. aastal. Tänavu tähistas ettevõte 26. aprillil oma 10. juubelit. Pidulik sünnipäevapidu peeti Peterburi restoranis Chaplin-Hall, mis on tuntud oma peene interjööri ja suurepärase köögi poolest.

DSC_9904_jpg
Pidulik juubelipidu peeti Peterburi restoranis Chaplin-Hall

Sündmuse olulisust ja pidulikkust rõhutasid tähtsate külaliste kohalviibimine, prestiižse restorani luksuslik peosaal koos lavaga ning punane vaip.

DSC_9511_jpgPikajalised koostööpartnerid – OOO ADDINOL Rus-i peadirektor Aleksander Tiblen ja ADDINOL Lube Oil OÜ ärijuht Tiina Suija

DSC_9383_jpgADDINOL RUS-i juubelipeo külaliste hulgas olid ADDINOL Lube Oil OÜ ostujuht Maret Mandel ja tehnikadirektor Anna Murašina Eestist

Pidulikust sünnipäevast võttis kokku osa 140 külalist, kelle seas olid nii ADDINOL RUS-i töötajad, Venemaa piirkondlikud esindajad, edasimüüjad ja partnerid ning välisesindajad Eestist ja Saksamaalt.

DSC_9715_jpgADDINOL RUS-i meeskond koos Saksamaa ja Eesti esindajatega

Õhtu ametliku osa raames pidasid tänukõnesid ADDINOL RUS-i peadirektor Aleksander Tiblen, ADDINOL Lube Oil GmbH peadirektor Georg Wildegger ja ADDINOL Lube Oil OÜ tegevjuht Tiina Suija.

DSC_0479_jpgADDINOL Lube Oil OÜ ärijuht Tiina Suija (vasakult teine), Vene turujuht Vladimir Gutkevitš (vasakult kolmas) ja ADDINOL Lube Oil GmbH tegevjuht Georg Wildegger (vasakult neljas) annavad OOO ADDINOL RUS-i peadirektorile Aleksander Tiblenile üle juubelikingituse ja tänusõnad

Härra Tiblen andis isiklikult 20-le ettevõttele üle nimelised auhinnad koos diplomiga ADDINOL RUS-i arengusse panustamise eest.

DSC_9680_jpgHea koostöö eest tänukirja ja auhinda vastu võtmas Tjumeni ettevõtte SIBINTKOM direktor Vener Šamilevitš Gumerov (vasakult kolmas)

Lisaks näidati spetsiaalselt ettevõtte 10. aastapäevaks valminud dokumentaalfilmi.

Filmi saab vaadata YouTube’is: https://www.youtube.com/watch?v=xNZpqoI4xTM

Samuti olid ADDINOL RUS-i töötajad ja partnerid kogu Venemaalt koostanud patriootliku sünnipäevatervituse ADDINOLi 10. juubeliks, mis filmiti ja pandi kokku sünnipäevapeol.

Filmi saab vaadata siit: https://disk.yandex.com/public/?hash=ww6o74QJuOV9S6XcJINufsPQV2ml2gUdE6FEPeTW7qg%3D

DSC_9802_jpgRõõmsas peomeeleolus vasakult Moskva koostööpartner Din Oil Trade tegevjuht Irina Kotšubei, Din Oil Trade müügijuht Marina Feodorova, Krasnodari esinduse direktor Vitali Djomin, Din Oil Trade raamatupidaja Natalja Kornejeva, Krasnojarski esinduse direktor Roman Markov ja ADDINOL RUS-i arendusjuht Natalja Aksjonova

Meelelahutusprogrammi avas vaimustav trummišou, kus rütme taoti ADDINOLi vaatidel ning saateks mängis saksofon.

DSC_9590_jpgVapustav trummišou avas meelelahutusprogrammi

Pärast ametlikku osa kutsuti lavale madu-naine, kes esitas akrobaatilise numbri. Külaliste õnnitluste vahel esitas Peterburi ansambel Kapuchino välismaiseid ja kodumaiseid hitte. Lisaks sellele olid õhtujuhid ette valmistanud erinevaid võistlusi, mis olid pühendatud ADDINOLi kaubamärgi ja Venemaa esinduse ajaloole.

DSC_0534_jpgOOO ADDINOL RUS-i peadirektor Aleksander Tiblen lahti lõikamas uhket juubelitorti