ADDINOL sai tiitli „Põlvamaa spordi toetaja 2013“

Põlva Maakonna Spordiliit autasustas 10. jaanuaril 2014 eelmise aasta silmapaistvamaid maakonna kultuuri- ja sporditegelasi ning juba kolmandat aastat järjest valiti ka aasta spordi toetaja. Põlva Maakonna Spordiliidu juhatus leidis, et Põlvamaa spordi toetaja 2013. aastal oli ADDINOL Lube Oil OÜ. Varem on sama auhinna saanud Värska Vesi.

auhindPõlvamaa Sporditoetaja 2013 auhind

“ADDINOLi suunal on mul vaid sõnu ülivõrdes, kuna tegu on tõesti suurepärase ja pikaajalise sporditoetajaga, kellega on head suhted nii spordiliidul kui ka erinevatel Põlva spordiklubidel,“ rääkis Põlvamaa Spordiliidu juhatuse liige Taavi Nagel.

SilviaKauaaegne ADDINOLi töötaja Silvia Saarniit auhinda kätte saamas

2013. aastal toetas ADDINOL mitmeid erinevaid Põlvamaa spordiklubisid nagu näiteks Põlvamaa Tenniseklubi, jalgpalliklubi FC Lootos, orienteerumisklubi Kobras, SK Serviti jt, kellega korraldati mitmeid spordivõistlusi nii täiskasvanutele kui lastele.

„Oleme kogu oma 22-aastase tegevuse jooksul püüdnud toetada võimaluste piires Põlvamaa spordielu – orienteerumisklubi Kobras on saanud läbi aastate talviste radade tarvis „Buraaniõli“, Põlvamaa Tenniseklubi toetasime turniiri auhindadega jne,” rääkis ADDINOL Lube Oil ärijuht Tiina Suija.

Tema sõnul innustab ADDINOLi Põlvamaa spordielule kaasa elama kõik hakkajad spordielu eestvedajad, treenerid, õpetajad, kes ennastsalgavalt tegutsevad laste, noorte ja täiskasvanute kehalise arengu nimel.

“Kui palju haiguspäevi inimestel sellevõrra vähemaks jääb, ei oska keegi kindlasti kokku lüüa, aga kindel on see, et Põlvamaa sportlikud inimesed kinnitavad vana tõde „Terves kehas terve vaim!““ tõdes Tiina Suija.

Viimase suurema ettevõtmisena valmisid Mammaste 5 km spordiraja viitadel 20 erinevat ergutavat hüüdlauset, mis on paljude sportlaste ja harrastajate positiivset tähelepanu võitnud.

Mammaste spordirada

„Ma arvan, et meie endise turundusjuhi Kairit Matto mõte kasutada 20 erinevat ergutavat hüüdlauset Mammaste matkarajal oli suurepärane idee,” arvas Suija.

Siinkohal toome ära kõik need hüüdlaused:
1. Tere tulemast kõige sujuvamale rajale! ADDINOL
2. Oled alguse raskuse ületanud. Tubli! ADDINOL
3. Tunned, kui hea rada on? ADDINOL
4. Võta vahepeal hetk ka loodust nautida. ADDINOL
5. Suvel võib siit maasikaid leida. ADDINOL
6. Ees on raja suurim tõus. Ole valmis! ADDINOL
7. Nüüd hoia mütsi – tuleb kiire laskumine! ADDINOL
8. Oled oma tehnikat parandanud. Tubli! ADDINOL
9. Sport teeb tuju rõõmsaks. ADDINOL
10. Muuda teiste rajalolijate päev rõõmsamaks – naerata! ADDINOL
11. Naudi iga hetke rajal. ADDINOL
12. Mõnikord on tore ka viisijuppi ümiseda. ADDINOL
13. Kui enam ei jõua, vaheta käiku! ADDINOL
14. Käiguvahetus aitab alati, nõus? ADDINOL
15. Ehk mõtled juba ka teisele ringile? ADDINOL
16. Homme kutsu sõber ka kaasa. ADDINOL
17. Tore, et oled rõõmsas meeleolus. ADDINOL
18. Silda ületades vaata, ehk näed kuldkala! ADDINOL
19. Võid enda üle uhke olla. ADDINOL
20. Raja läbimine läks Sul kui õlitatult. Tubli! ADDINOL

Oleme saanud juba fotosid ja tagasisidet ka Põhja-Eesti inimestelt Mammaste matkaradade kohta, kes nimetavad meie sportlasi ergutavaid lauseid metsa vahel „heaks mõtteks“ ja jagavad neid pilte oma sõpradega. Tiina Suija sõnul on paremat reklaami ADDINOLile raske ette kujutada.

Põlvamaa Spordiliit tegi tänutäheks meile ka väikese klipi ülevaatega ADDINOLi toetusprojektidest, mis on spordiliidu poolt üles pandud ka Youtube’i:


Head spordiaastat sullegi, kallis lugeja!