ADDINOL Eestil uus turundusjuht

Alates 2012 detsembrist on ADDINOL Eestil uus turundusjuht Kairit Matto.

1975_47304553132_1256_n
Kairit ja Keiser

Kairit Matto on lõpetanud Eesti Maaülikooli maamajanduse juhtimise ja ühistegevuse alal (cum laude) ning Tartu Ülikooli kultuurikorralduse (MA) eriala, mis kuulub ärinduse ja halduse õppekava gruppi (cum laude). Praegu õpib ta Marketingi Instituudis turundust ja müüki.

Kairit on varem töötanud raadios RING FM reklaamimüügi projektijuhina ning Baltikumi suuremas automüügiettevõttes Silberauto turundusspetsialistina. Viimati töötas Kairit reklaamiagentuuris Kontuur Leo Burnett.
Kairit oskab hästi inglise ja hispaania keelt.

Kairiti suuremateks hobideks on teater ja sport. Viimase puhul enam ratsutamine ja rattasõit, ent vahelduse mõttes tegeleb mõnikord ka muuga. Peale selle meeldib Kairitile kaootiliselt veel paljude asjadege tegeleda.

Kairitil on kodus 2-aastane poeg, kellega ta veedab hetkel tegelikult enamiku oma vabast ajast. Koos nad mängivad, tantsivad ja mõtlevad välja palju põnevat. Ka Kairiti väikesele pojale meeldib teater – seega midagi ikka kandub geneetiliselt edasi.

Kairiti elumoto on: “Elu on teater – rolli(d) valid ise.”

ADDINOL Ida-Euroopa meeskond loodab väga, et uue turundusjuhi näol saadake tubli täienduse oma tugevale meeskonnale.