auto24 Rally Estonia Otepää linnakatsest tehakse otseülekanne televisioonis ja internetis

20.-21. juulil Otepääl sõidetav auto24 Rally Estonia on tänavu astunud nii interaktiivsuse kui meelelahutuse poolelt sammu edasi. Baltikumi suurim autospordisündmus on ühtlasi ka suur meelelahutussündmus Otepääl ja selle ümbruses ning selle krooniks on vaieldamatult reede õhtul toimuva auto24 Otepää linnakatse otseülekanne telekanalis TV6 ja internetis, mille toovad vaatajateni Carglass ja Laitse Rally Park.

Otseülekanne auto24 katselt algab telekanalis TV6 reedel, 20. juulil kell 20.30. Otseülekandes näeb autosid hüppamas nii katsele ehitatud auto24 tehistrampliinil kui kihutamas kiiretes asfaldikurvides. Lisaks tuuakse vaatajateni sõitjate kommentaarid katse lõpust. Carglass Laitse Rally Park otseülekanne TV6 kanalil kestab 35 minutit, peale mida saab otseülekannet jälgida edasi internetis. auto24.ee, rallyestonia.ee ja tv3play.ee veebikülgedel saab näha otseülekannet täies mahus ehk kahe tunni vältel, kuid olgu öeldud, et otseülekande internetis striimimine seab vaatajatearvule piirangu. Otseülekande toodab suurte teleprojektide kogemusega Levira.

Vaata TV3 Seitsmeste Uudiste lugu otseülekande ettevalmistusest:
http://www.tv3play.ee/play/277132/?autostart=true

Sky Plus ralliraadio on parim abivahend saamaks osa, mis toimub kõikide kiiruskatsete finišis, kes millise ajaga lõpetab, milliseid kommentaare jagavad sõitjad peale katseid ja hoolduspargis ja mida kõige selle peale ütlevad spetsialistid. Sky Plus ralliraadio tegutseb sagedusel 99,1 Mhz ja internetis, mille kohta leiab lingid www.skyplus.fm ja www.rallyestonia.ee lehel.

Reede õhtul leiab Tehvandi staadionil asuval auto24 Rally Estonia poodiumil aset Sky Plus rallipidu, kus astuvad üles Eesti parimad artistid: Tanel Padar and The Sun, Ott Lepland ja Getter Jaani ja plaate keerutavad Sky Plus DJ’d. Rallipidu algab kell 21.00. Rallipassi omanikel ei ole vaja muud midagi teha kui kohale tulla, neile kes soovivad vaid kontserdile tulla saavad osta seitsme euroga hooldusala pileti, millega pääseb nii kontserdile kui hooldusalale. Nii reedel kui laupäeval toimuvad auto24 Rally Estonia ametlikud peod klubis ComeBack, kuhu rallipassiga sissepääs 30% soodsam.

auto24 Rally Estonia hooldusalas on tänavu tegemist kogu perele. Kui mehed liiguvad tõenäoliselt võistlusmasinate vahel, siis neile naistele, kes sinna ei kipu, on mõeldud Cosmopolitani naisteala, kus on naistele palju mõnusat, lõõgastavat ja meelelahutuslikku tegevust. Lastel jagub lustimist Lõunakeskuse lastealas, mis asub samuti Tehvandi staadionil asuvas hooldusalas. Seal ootavad lapsi batuudid, liumägi, Sky Jup, tegelustelk ja palju muud lõbusat. Laste eest hoolitsevad professionaalsed kasvatajad ja järelvaatajad. Lõunakeskuse lastealasse tagab piiramatu ajalimiidiga sissepääsu mõlemal päeval spetsiaalne KIDS RALLIPASS hinnaga 10€. Müügil onlines rallyestonia.ee ning kohapeal.

auto24 Rally Estonia pealtvaataja programm ilmub kolmapäeval, 18. juulil Autolehe vahel.