Kahekordne Läti meister Andis Neikšans stardib auto24 Rally Estonia’l

Peale 2008. aastat saab Eestis taas sõitmas näha kahekordset N4 klassi Läti meistrit, Andis Neikšansit koos Peteris Dzirkalsiga. Läti ühed kiireimad rallisõitjad stardivad 20.-21. juulil sõidetaval auto24 Rally Estonia’l, mis on ka Läti autoralli meistrivõistluste etapiks. Neile on see kolmandaks stardiks sellel aastal Baltikumis, põhitähelepanu on Läti sõitjatel tänavu autoralli MM-sarjas PWRC klassi kõrvalsarjal Rally Class, kus sõidetakse ühesuguste N4 klassi Subarutega.

auto24 Rally Estonia’le tulevad kiired lätlased neile tuttava Mitsubishi Lancer EVO X võistlusautoga, millega sõidetakse N4 klassis, kus on oodata põnevat konkurentsi. Viimati osalesid Neikšans ja Dzirkals Eesti rallil aastal 2008. Lätis on nad tänavu osalenud Talsi rallil, kus said Janis Vorobjovsi järel teise koha ja plaanis on juuni alguses osaleda Madona rallil, mis on ka Eesti meistrivõistluste etapiks.

Andis Neiksans_talsi12
Foto: Maanus Purga.

Andis Neikšans: “Meie viimane start Eestis oli mõnda aega tagasi, seega ootan huviga auto24 Rally Estonia starti, mis on Baltikumi suurim autospordisündmus. Konkurents saab N4 klassis olema väga tihe ja kuna tegu on ka Läti meistrivõistluste etapiga, tahame ka sealt saada häid punkte.”

Eesti suurima autoportaali auto24.ee keskkonnas on avatud auto24 Rally Estonia rallipood. Täpne veebiaadress on www.auto24.ee/eshop ja sealt on endale võimalus soetada nii rallipasse kui fännitooteid. Tänavu on müügil ka Kids rallipass, mis tagab piiramatu ajalimiidiga sissepääsu Tehvandi Staadionil Lõunakeskuse lastealasse reede 20. ja laupäeval 21. juulil. Fännitoodetest saab osta erinevaid särke nii meestele kui naistele ja lastele, kruuse, peakatteid ja palju muud.
Tellitud kaubad toimetab kohale auto24 Rally Estonia ametlik kullerfirma DPD, Eestis järgmise tööpäeva jooksul ja Lätis, Leedus ning Soomes 48h jooksul juhul kui tellimus on tehtud enne 15:00.
Juuni lõpuni on kohale toimetamine tasuta.

auto24 Rally Estonia 2012 sõidetakse 20.-21. juulil ja tegu on Eesti, Läti, Balti ja NEZ autoralli meistrivõistluste etapiga ning FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapiga.

Vaata lisa: www.rallyestonia.ee