Addinol Eesti on oma õla alla pannud motospordi tippsündmustele!

Addinol Eesti väärtustab kõrgelt sporti ning on aastaid toetanud erinevaid motospordi tippsündmusi. Kuna sport huvitab ja puudutab paljusid inimesi ja ka meediaväljaandeid, siis tänu sellele oleme saavutanud tugeva liidripositsiooni mitte ainult motosportlaste vaid ka tavainimeste seas. See, aga omakorda on tugevdanud Addinoli kaubamärgi tuntust, suurendanud usaldust toodete kvaliteedi vastu ning kasvatanud meie toodete läbimüüki.

Addinoli huvi erinevate motospordialade ja ürituste vastu on suurendanud ka meie enda meeskonnaliikmed, kes aktiivselt nende spordialadega tegelevad. Headeks näideteks on Addinoli Baltimaade turu juht Meelis Orgla, kes sõidab rallit, ja Addinol Ida-Euroopa tehniline ekspert Jaanus Lember, kes harrastab veemotot. Mõlemad mehed osalevad ka oma ala tippvõistlustel Eestis ja ka väljaspool.

Järgnevalt on hea meel anda väike ülevaade meie suurematest motospordi üritustest, millest Addinol 2010 suvel osa võttis ja toetas.

Sõmerpalu motokross 2010

010_bmp

Sõmerpalu motokross eestlaste seast tutvustamist ei vaja, kuna seda sõidetakse juba aastast 1970 ja on tänaseks saavutanud maailmatasemel väga tõsiselt võetava motovõistluse maine, kus iga aastaga stardib üha enam MM-sarjas sõitvaid mehi. Sõmerpalu motokrossile pani aluse legendaarne motokrossi sõitja Väino Leok juba 1970. aastal. Addinol on motodünastia pikaajalisem toetaja juba aastast 1992 ja traditsiooniliselt ka Sõmerpalu motokrossi suurtoetaja ja kaasaelaja.

17_Large_

Tänavune Sõmerpalu motokross toimus 29.juunil 2010 Väino Leoki rändkarikale ja tõi Eestisse läbi aegade esinduslikuma krossisõitjate seltskonna. Tuhandete pealtvaatajate ees sõidetud motokrossi võitis teist aastat järjest Antonio Cairoli Itaaliast. Addinol Eestil oli au olla maailmatasemel motokrossi suurtoetaja ja ametlik õlipartner. Ühepäevasel motovõistlusel oli Addinol esindatud oma logodes telgiga, kus lehvisid kõrgelt meie rohe-valged lipud. Krossi rajaäärt piirasid Addinoli värvides ja logodes villakotid ning suured logobännerid. Loomulikult kingiti võitjatele Addinoli määrdeõli kanistrid.
Võistlustest valmis ka Addinol TV raames kokkuvõttev emotsionaalne videoklipp, mis on üleval populaarses videote portaalis youtube ning uudised ja pildid avaldati Addinoli kodulehel ja blogis.

Mad-Croc Rally Estonia 2010

file32187733_5d5b9cc1

Eesti aasta kõige suurem ja tähtsam rallispordisündmus Mad-Croc Rally Estonia 2010 toimus 16.-18. juulil Lõuna Eestis, kus osales esisõitjana peale nelja aastast pausi Markko Märtin. Ralli võitis suure edumaaga Markko Märtin. Addinol Eesti oli 3-päevase rahvusvahelise ralli suurtoetaja ja ametlik õlipartner.
Markko Märtin on Eesti läbi aegade parim rallisõitja ning maailmatasemel tippsõitja, kes sõitis aastatel 2000-2005 WRC (World Rally Championship) sarjas. Addinol Eestile avanes suurepärane võimalus toetada ka eraldi Markko Märtini taasstarti Eesti teedel, mis andis ideaalse võimaluse presenteerida suurelt Addinoli rohelist logo Märtini võistlusautol Ford Focus WRC 03 neljas erinevas kohas.

38449_412076487335_256164197335_4908387_5455576_n

Markko Märtini osalemine rallil tõstis tuntavalt võistluste taset ning tõstis ka välismaise meedia huvi võistluste, Eesti autoralli ja Eesti vastu üldse.
Mad-Croc Rally Estonia rallile registreerus 115 ekipaaži, kellest lõpetas 63. Nende hulgas ka Addinoli oma mees Meelis Orgla, kes sõitis E10 klassis Addinoli logodega Nissan Sunny GTI-ga ja saavutas oma klassis tubli 5.koha.

Võistlustest valmis ka Addinol TV raames 7-minutiline videoklipp, mis on üleval portaalis youtube, kus on saavutanud tänaseks üle 1300 vaatamise kui ka Addinoli blogis, lisaks veel Rally Estonia Facebooki kontol, kus on kogunud ülipositiivseid kommentaare, nagu näiteks, “ülihea video! Palun tehke veel selliseid! Peenelt ja stiilselt tehtud ülikõva video, väga meeldis jne jne“. Uudised, ülevaated ja pildid on üleval nii Addinoli kodulehel ja blogis.

Veemoto Eesti meistrivõisltused 2010

03_jpg

Eestlased on veemotos maailmakuulsad, kuna meile kuulub 10 kiiruse maailmarekordit, 5 maailma ja 6 Euroopa meistritiitlit ja hulgaliselt MM ja EM pjedestaalikohti. Eesti erinevates veekogudes toimub aastas kokku kesmiselt 6-7 selle ala võistlust ning näiteks 2009. aastal toimus Eestis, Harku järvel Veemoto MM.
Veemoto meistrivõitlused (koosneb kolmest etapist) on kindlasti üks tippsündmusi, millest võtavad osa kõik selle ala tugevamad nagu näiteks ka Addinol Ida-Euroopa tehniline ekspert Jaanus Lember, kes sõidab klassis O-125. Addinol on aastaid Eesti Veemoto võistluseid toetanud ja kaasa elanud Jaanus Lemberi eesmärkide saavutamisele järjest paremate kohtade ja rekordite nimel. Jaanus Lember sõidab ilusas kollases Addinoli logodega paadis, mis alati pilke köidab.

04_jpg

Eesti Meistrivõistluste 3.etapp veemotos 2010 toimus 14.augustil Harku järvel, Tallinnas, kus osavõtjaid oli peale Eesti ka Lätist ja Soomest. Addinol Eestil oli hea meel panna oma õlg alla võistluste korraldamisele, mille tulemusena võistlesid paadid Addinoli õlidega ning paate kaunistasid Addinoli suured logokleepsud.
Võistlusest valmis ka Addinoli TV raames videoklipp, kus saab näha, milliste kiirustega veemoto paadid võidu sõidavad. Klipp on üleval youtubes ning fotod Addinoli kodulehele ja blogis.

Lisaks eelpool mainitud suurtele motospordi tippsündmusele on Addinol Eesti toetanud ja kaasa elanud veel teistele paljudele motovõistlustele ning toeatnud ka krossisõitjaid Andero Lusbot ja Lauri Lehtlat.