Fotokonkursi “Mina ja Addinol” võitis foto Addinoli tünn-grillist!

15. juunist kuni 1. juulini toimus Addinoli fotokonkurss 2010 teemal „Mina ja Addinol“, mille raames tuli inimestel saata lõbusaid ja andekaid fotosid, mis on vähemal või suuremal määral seotud Addinoliga. Osavõtjaid oli küll tagasihoidlikult, kuid saadetud fotod olid üllatavalt toredad ja andekad, mis tegi otsustamise võitjate üle väga keeruliseks.

Fotokonkursi peaauhinna, milleks on 3-päevane VIP-pääse Mad-Croc Rally Estoniale (16.–18. juulil Otepääl), võitis Aivar Elissaar, kes saatis foto omatehtud Addinoli tünn-grillist. Palju õnne Aivarile!

Pilt 1.1 Aivar Elissaar

Pilt nr 1 Aivar Elissaar

Teise ja kolmanda auhinna, milleks on 3-päevane rallipass Mad-Croc Rally Estoniale (16.–18. juulil Otepääl), võitsid Avo Elme ja Anni. Palju õnne!

Anni

Avo Elme

Fotokonkursi ülejäänud osavõtjad saavad Addinoli poolt eriauhindu. Võitjatega võetakse personaalselt ühendust!

Aitäh kõigile osavõtjatele!