Toni Gardemeister toob Mad-Croc Rally Estonia starti Ford Fiesta S2000

gardemeister

Endine Suzuki WRC meeskonna sõitja Toni Gardemeister osaleb koos kaardilugeja Tapio Suomineniga Mad-Croc Rally Estonial võistlusautoga Ford Fiesta S2000. Sama autoga stardivad soomlased kaks nädalat hiljem ka Soome MM-rallil.

Algselt plaanis Gardemeister osaleda Eestis tagaveolisel BMW’l, kuid siis tekkis võimalus sõita S2000 autoga.

Toni Gardemeister: „Esimene plaan oli tõesti tulla BMW’ga ja teha rahvale show’d. Siis tekkis aga võimalus osaleda Soome MM-rallil S2000 autoga ja sealt edasi oli loogiline käik sõita kaasa ka Mad-Croc Rally Estonia. Loodan saada siit head testikilomeetrid uue autoga, teed on ju üsna sarnased Soome omadele, kuid kindlasti ei keskendu me ainult õige seadistuse leidmisele.
Kavatseme öelda oma sõna sekka N-rühma kõrgete kohtade jagamisel. Meie jaoks on Mad-Croc Rally Estonia võistlus mida ootame põnevusega.“

Mad-Croc Rally Estonia võistlejate registreerimine lõppeb reedel, 2. juulil kell 17.00. Registreerunud võistlejatega saab tutvuda www.autosport.ee/rallyreg
Mad-Croc Rally Estonia sõidetakse Lõuna-Eesti teedel 16.-18. juulil, tegu on Eesti autoralli meistrivõistluste kolmanda etapiga ja tänavusel aastal ainsa võistlusega, mis on kantud Rahvusvahelise Autoliidu FIA kalendrisse.
Addinol on Mad-Croc Rally Estonia ametlik õlipartner.

Vaata igapäevaselt lisainfot www.rallyestonia.ee