Ivars Vasaraudzis on Mad-Croc Rally Estonial stardis WRC autoga

Mad-Croc Rally Estonia osalejate nimekirja lisandus Läti võidusõitja Ivars Vasaraudzis, kes koos kaardilugeja Peteris Spredzisega stardib Eestis Mitsubishi Lancer WRC võistlusautol. Teisel, MML Sports meeskonna poolt ettevalmistatud Mitsubishi Lancer WRC autol tulevad starti samuti lätlased, Raimonds Kisiels ja Gatis Panavs. Lätis viimastel aastatel hulgaliselt rallivõite nautinud Vasaraudzise tulekut Eestisse on paljud oodanud, Mad-Croc Rally Estonia on Läti võistlejatele heaks väljakutseks, kus saab enda kiirust võrrelda nii Markko Märtini kui teiste kiirete konkurentidega.

John Easton, MML Sports juht: “See, et Ivars ja Raimonds Mad-Croc Rally Estonial osalevad, on minu meelest suurepärane. Mujal kui Lätis võistlemine on neile kindlasti kasuks, see on väljaspool nende mugavustsooni. Eestis sõitmine arendab neid kindlasti, sest konkurents on sellel rallil väga tugev.”

Ivars Vasaraudzis: “Ootan Mad Croc Rally Estonia starti huviga, olen Eestis võistelnud kahel korral, mõlemal korral katkestasin. Siiski jäid mulle nendest kordadest väga head mälestused, veelgi põnevam on tulla Eestisse sõitma WRC autoga. Nagu ma olen aru saanud, on võistlus suurelt ette võetud, millega püütakse sõitma saada mitmeid maailma tippsõitjaid. Võistlemine koos selliste nimedega nagu Markko Märtin ja Toni Gardmeister on väga suur väljakutse, ootan seda huviga.”

Raimonds Kisiels: “Võistlemine Eestis on minu jaoks uus kogemus ja ootan seda huviga. Samuti pole mul eelnevat kogemust selliste pikkade katsetega nagu Mad-Croc Rally Estonial, teist sellist rallit Baltikumis pole. Samuti jälgin ma Läti Autospordi Liidu asepresidendina, kuidas on organiseeritud rallid Eestis.”

Mad-Croc Rally Estonia esisõitjaks on Markko Märtin, kes tuleb starti võistlusautoga Ford Focus WRC 03. Lisaks Markko Märtinile on Mad-Croc Rally Estonial stardis Baltikumi, Venemaa ja Skandinaavia parimad sõitjad ja mitmed tippsõitjad maailmast.

Mad-Croc Rally Estonia sõidetakse Lõuna-Eesti teedel 16.-18. juulil, tegu on Eesti autoralli meistrivõistluste kolmanda etapiga ja tänavusel aastal ainsa võistlusega, mis on kantud Rahvusvahelise Autoliidu FIA kalendrisse.
Addinoli on Mad-Croc Rally Estonia ametlik õlipartner!

176timoanistalsiralli2009-2