Rohelise energia infotund Tallinnas

Addinoli peakontor Saksamaal on tuntud oma innovaatiliste plaanide ja projektide poolest. Firma tootearenduse põhirõhk on suunatud tuleviku maailmamajanduse vajadustele – keskkonnasäästlikkusele, alternatiivenergiatele ja rohelisele energiale.

Seetõttu korraldas Addinol tänavu 16. septembril Tallinnas Olümpia hotellis infotunni tuuleenergia ja biogaasiga tegelevatele firmadele. Infotunni viisid läbi Addinol Lube Oil GmbH tööstusprojektide tegevjuht Reinhard Loh ja Thorsten Loh Saksamaalt. Teema oli oma eriala spetsialistidele huvipakkuv.

Näiteks tuulegeneraatorite reduktoriõlile Eco Gear annab Addinol välja 4-aastase garantii, mida pole siiani keegi söandanud teha. Samuti on kindlaks kvaliteedigarantiiks Addinol Eco Geari kohta fakt, et Müncheni Tehnikaülikooli 2 aastase testi tulemuse põhjal näitas 13  konkurendiõli võrdluses kõige paremaid tulemusi just Addinol Eco Gear. Ja kindlustuskompanii, kus on kindlustatud enamus tuulegeneraatoreid,  on tunnistanud Addinol Eco Geari parimaks lahenduseks tuulegeneraatoritele, see tähendab vähem purunemisi, pikemaid õlivahetusintervalle ja kliendile kopsakat rahasäästu

Ka biogaasi vallas on võimalik Addinoli gaasimootoriõlidega saavutada pikemad õlivahetusintervallid, mis säästab kliendi raha ja aitab jõudsalt kaasa kliendi kasumlikkusele, kuna õli on biogaasijaamades suur kuluallikas.  

Nii tuulikute kui biogaasimootorite määrdeainete osas on tehtud põhjalikud uuringud juhtivates teadusasutustes. Samuti on Addinoli infopangas tuhandeid võrdlevaid õlianalüüse konkurentide õlidega.

Addinol pakub oma klientidele biogaasi tootmisprotsessile väga vastupidavaid õlisid. Õlianalüüsidega jälgivad spetsialistid ennetavalt nii õli kui mootori seisukorda, et biogaasi tootjat ei tabaks ebameeldivad üllatused tööseisakute või mootoririkete näol. Addinoli gaasimootoriõlid on Euroopas kasutusel üle 700 biogaasijaamas ja gaasimootoriõlide aastane müügikasv on 50%. Baltikumis teeme täna koostööd kuue suure biogaasijaamaga.
IMG_8898
IMG_8902
IMG_8897