ADDINOLi õpetlik video sõidukiomanikele – “Mootoriõli Sinu autos“

Mis juhtub, kui su auto armatuurlaual süttib kollane õlikannu tuluke? Kas sõita edasi või jätta auto seisma? Kuidas kontrollida autos õlitaset? Milline mootoriõli su autos on? Kuhu mootoriõli valada? Need ja paljud sarnased küsimused on sõidukiomanike seas väga levinud, kuna auto kapoti alla vaevuvad vaatama vaid vähesed. Pigem sõidetakse määratud ajal või vajadusel hooldusesse ja lastakse spetsialistidel oma auto üle vaadata. Selles pole muidugi midagi halba, kuid kui õlituluke annab märku maanteel, on oluline omada baasteadmisi auto mootoriõlidest ja operatiivselt tegutseda.

ADDINOL Lube Oil OÜ on määrdeõlide valdkonnas tegutsenud juba 25 aastat ja teab hästi, millised on levinumad küsimused ja olukorrad seoses mootoriõlidega. Suurepärane abimees on muidugi sõiduauto kasutusjuhend ehk manuaal, kuid tänapäeval räägib üks pilt rohkem kui tuhat sõna. Just sel eesmärgil tegime ühe toreda ja õpetliku video ADDINOLi õlidoktor annab nõu “Mootoriõli sinu autos“, mis räägib väga lihtsas ja arusaadavas keeles kõigest, mida on vaja teada seoses mootoriõliga sinu autos.

Kindlasti on hulk inimesi, kelle jaoks on see info elementaarne, kuid loodame, et suurem osa autojuhte leiab sellest videost kasulikku ja uut informatsiooni oma auto kohta.

Head vaatamist!