Martin Prokop stardib auto24 Rally Estonia’l Ford Fiesta WRC autoga

auto24 Rally Estonia meeskonnal on heameel teatada, et peale eelmisel nädalal avatud osalejate registreerimist on kirjas juba esimene uuema põlvkonna WRC auto.Tšehhi rallisõitja Martin Prokop toob 20.-21. juulil Otepääl toimuva auto24 Rally Estonia starti Ford Fiesta RS WRC võistlusauto, millega ta osaleb ka selle aasta autoralli MM-sarjas. Prokopi parim selle aasta tulemus on Argentina rallilt, kus ta oli neljas.

Martin Prokop 1
Foto: M-Sport.

Eelmise aasta auto24 Rally Estonia absoluutarvestuse kolmanda koha saanud ja N4 klassi võitja Martin Prokopi kaardilugejaks on Zdenek Hruza ja meeskonnaks Czech Ford National Team.

Martin Prokop: „Nagu ka varasematel aastatel on auto24 Rally Estonia meile heaks ettevalmistuseks enne Neste Oil Rally Finland’i. Tänavu on see eriti oluline, sest sõidame WRC autoga, mille kiirus on kõvasti suurem. Otepää ümbruse teedel saame enne kiireid Soome kruusateid ennast ja autot ette valmistada, sest teede iseloom on sarnane. Lisaks on tegu heal tasemel võistlusega, kus meile meeldib osaleda.“

Martin Prokop 2
Foto: M-Sport.

auto24 Rally Estonia ametlikust rallipoest saab juba praegu osta rallipassi, tänavu on müügil ka Kids rallipass, mis tagab piiramatu ajalimiidiga sissepääsu Tehvandi Staadionil Lõunakeskuse lastealasse reede 20. ja laupäeval 21. juulil. Fännitoodetest saab osta erinevaid särke nii meestele kui naistele ja lastele, kruuse ja peakatteid. Fännitoodete valik on peagi laienemas.

Tellitud kaubad toimetab kohale auto24 Rally Estonia ametlik kullerfirma DPD, Eestis järgmise tööpäeva jooksul ja Lätis, Leedus ning Soomes 48h jooksul juhul kui tellimus on tehtud enne 15:00.
Mai lõpuni on kohale toimetamine tasuta.

auto24 Rally Estonia rallipood: www.auto24.ee/eshop.

auto24 Rally Estonia 2012 sõidetakse 20.-21. juulil ja tegu on Eesti, Läti, Balti ja NEZ autorallimeistrivõistluste etapiga ning FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapiga.
Vaata lisa: www.rallyestonia.ee.